Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Στη σχέση μου με τον Νίκο Σεργιανόπουλο...» - Σοκάρει η νέα αποκάλυψη για όσα έκανε με Έλληνα ηθοποιό

Τι είπε στον αέρα;

25 Οκτωβρίου 2020 08:24
«Στη σχέση μου με τον Νίκο Σεργιανόπουλο...» - Σοκάρει η νέα αποκάλυψη για όσα έκανε με Έλληνα ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η νέα αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, καθώς κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση και όσα έκαναν τον καιρό, που γνωρίζονταν.

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης το βράδυ της Παρασκευής (23/10), όπου μίλησε για τις μεγάλες του επιτυχίες, για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό, αλλά και για τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση για τη μάσκα που προκάλεσε αντιδράσεις, δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη πως θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού όταν βγει.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε περάσει με τον αλκοολισμό και στο πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί, αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, με μια τεράστια είδηση να έρχεται στο φως για τον τελευταίο. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε προτείνει στον αγαπημένο ηθοποιό να επισκεφθεί την ομάδα Ανώνυμων Αλκοολικών, αλλά δεν ήθελε.

«Πρόλαβα την εποχή στην τηλεόραση που και με μισά χρήματα από αυτά που μου προσέφεραν, θα ήμουν ικανοποιημένος», αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας για τις εποχές που τα κανάλια έδιναν μέχρι και 10.000 το επεισόδιο. Μίλησε, επίσης, για τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Σ' Αγαπώ, Μ' Αγαπάς».

Προφητεία φρίκη λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου - "Από βδομάδα θα μάθεις κάτι και..."

Δραματικές εξομολογήσεις μιας ταραγμένης ζωής που με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια και τελικά στο μακελειό της νύχτας της σφαγής του στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων αφηγήθηκαν στενοί φίλοι του Νίκου Σεργιανόπουλου στις σελίδες της δικογραφίας.

Μέσα από τις αφηγήσεις ξεδιπλώνεται η ολισθηρή και επικίνδυνη ζωή που επέλεξε ο δημοφιλής ηθοποιός, οι εμμονές του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού, αλλά και ένας αδιόρατος τρόμος για το κακό που τον πλησίαζε και παραμόνευε έξω από την πόρτα του.

Ωστόσο, αρκετά ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη ενός γυμναστή, φίλου του, ο οποίος είχε αναφερθεί σε μια προφητική συνομιλία, τρεις ημέρες πριν την τραγωδία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share