Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Θα γίνω γιαγιά!!!»: «Φωνάζει» από την χαρά της η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον ερχομό του πρώτου εγγονιού

Η ανάρτηση με την εγκυμονούσα νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη

18 Αυγούστου 2023 10:04
«Θα γίνω γιαγιά!!!»: «Φωνάζει» από την χαρά της η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον ερχομό του πρώτου εγγονιού
Από Ανθή Κουρεντζή

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε τις προηγούμενες ημέρες στους θαυμαστές της η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.


Το ζευγάρι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 7 Αυγούστου του 2021 στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας στη Σύρο, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών. Και η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε τη μέρα της δεύτερης επετείου γάμου τους για να ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός που τους έχει γεμίσει με χαρά.

Εξίσου χαρούμενη όμως είναι και η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού η οποία σήμερα 18/8 δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της νύφης της και έγραψε, «Θα γίνω γιαγιά. Δεν κρατιέμαι άλλο πια… Θα γίνω γιαγιά»/

Ασύλληπτη γκάφα: Η σύζυγος του Παπαγεωργίου στον Γλυκάνισο έβαλε το... νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

Τι κι αν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη το περσινό καλοκαίρι, ο Γιώργος Παπαγεωργίου «ντύθηκε» ξανά γαμπρός, αυτή τη φορά για χάρη του Γλυκάνισου, της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το βράδυ της Δευτέρας (19/9), παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς και το κοινό στάθηκε σε μία λεπτομέρεια που πρόσεξαν πολλοί. Δείτε την συνέχεια στο tv-24.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share