Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μουρατίδης: Ο γοητευτικός σύζυγος της Νόνης Δούνια - Η γνωριμία και η κρίση στο γάμο τους

Με τι ασχολείται;

30 Οκτωβρίου 2023 10:40
Κυριάκος Μουρατίδης: Ο γοητευτικός σύζυγος της Νόνης Δούνια - Η γνωριμία και η κρίση στο γάμο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κυριάκος Μουρατίδης και η Νόνη Δούνια γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις και παντρεύτηκαν το 2004. Το πρώην μοντέλο είχε μιλήσει για τον γοητευτικό σύζυγό της και μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι πέρασαν κρίση στο γάμο τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002 και μετά από δύο χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στάθη (γενν. 2005) και την Ρία (γενν. 2006). Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμά της για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Νόνη Δούνια είχε μιλήσει παλαιότερα στο «Happy Day» για τις δυσκολίες στον έγγαμο βίο τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Πώς συντηρείται; Με σεβασμό στην ελευθερία του άλλου. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον, όπως είναι. Εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις. Τι είμαστε; το τέλειο ζευγάρι; Δεν έχουμε μείνει ξεχωριστά αλλά βεβαίως θα διαφωνήσουμε και το 2018 περάσαμε μια κρίση γιατί δεν ήταν τα πράγματα γύρω μας έτσι όπως τα θέλαμε, οπότε αυτό ήταν δύσκολο χωρίς να σημαίνει ότι σκέφτηκα ποτέ ότι κινδυνεύει η σχέση μου με τον άνθρωπό μου».

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μουρατίδης είναι δημοσιογράφος και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας "Cobalt".

Η Νόνη Δούνια αποκαλύπτει: «Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου, ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις»

«Ο γάμος μας έχει κρατηθεί από μια κοινή προσπάθεια, κοινή πορεία δυο ανθρώπων. Όταν υπάρχουν παιδιά και οικογένεια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι ένας γάμος χωρίς παιδιά. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το πώς σε αποδέχεται ο άνθρωπός σου και εσύ εκείνον. Κανείς μας δεν αλλάζει. Όταν μπαίνεις σε έναν γάμο και νομίζεις ότι ο άλλος θα αλλάξει, είναι το πρώτο μεγάλο λάθος που κάνεις.

Τον είδα πρώτη φορά στην Σαντορίνη. Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου, ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις εκείνη την περίοδο. Μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη, η οποία στη συνέχεια μας πάντρεψε. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να μπω σε παράλληλη σχέση. Μου άρεσε πολύ σαν άντρας. Είχα μάθει ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, κύριος. Χωρίσαμε και μετά από 6 μήνες ξαναβρεθήκαμε. Είχε τελειώσει η σχέση μου και ήμουν έτοιμη για κάτι άλλο», αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share