Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νόνη Δούνια: «Ό,τι έκανα, το έκανα πάντα με...» - Το πρώτο μήνυμα μετά τη μη εκλογή της στη Βουλή (photo)

«Το να βάζουμε "ταμπέλες" στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με...»

23 Μαΐου 2023 14:22
Νόνη Δούνια: «Ό,τι έκανα, το έκανα πάντα με...» - Το πρώτο μήνυμα μετά τη μη εκλογή της στη Βουλή (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Νόνη Δούνια ήταν μία από τους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα για τους «celebrities που βρέθηκαν εκτός Βουλής», η πρώην βουλευτής έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ταμπέλα είναι «άτοπη και άδικη».

Το πρώτο μήνυμα της Νόνης Δούνια μετά τη μη εκλογή της στη Βουλή

«Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος “celebrity”, θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας.

Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του. Το να βάζουμε “ταμπέλες” στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτη 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο.

Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα Μ.Μ.Ε. και τις επιχειρήσεις, πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και, έπειτα, στη Βουλή.

Ό,τι έκανα, το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση. Και αυτό το μαρτυρούν, αφενός η κοινοβουλευτική, αλλά και η εξωκοινοβουλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά.

Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει! Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα! Καλημέρα σε όλους!» έγραψε η Νόνη Δούνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share