Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μεγάλη ανησυχία στη Βουλή για τη Νόνη Δούνια - Τη μετέφεραν εσπευσμένα στο ιατρείο

Λιποθύμησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

4 Οκτωβρίου 2022 13:46
Μεγάλη ανησυχία στη Βουλή για τη Νόνη Δούνια - Τη μετέφεραν εσπευσμένα στο ιατρείο
Φωτογραφίες: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ&ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιποθύμησε η Νόνη Δούνια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Η συνεδρίαση διακόπηκε ενώ άμεσα έσπευσε ο γιατρός της Βουλής.

Γύρω από την «γαλάζια» βουλευτή που ένιωσε έντονη αδιαθεσία έτρεξαν πολλοί βουλευτές αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Νόνη Δούνια μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής, συνήλθε από το λιποθυμικό επεισόδιο ενώ θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σκληρό μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν: «Οι ανιστόρητες ορέξεις και απειλές συντρίβονται στις δικές μας κόκκινες γραμμές! Τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλανό και όχι γκρίζο»

Ελληνοτουρκικά: «Τιμούμε την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών αλλά και την άρρηκτη σχέση με την κοινωνία.

Σχεδόν μισό αιώνα μετά και ύστερα από 39 μήνες γόνιμης διακυβέρνησης, η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά. Οι εξελίξεις απαιτούν να θέσω το πλαίσιο, που κινούμαστε», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Βουλή.

Παράλληλα, για το ενδεχόμενο πιθανής συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Πράγα ερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Η 48χρονη ΝΔ εκφράζει στις μέρες μας το κοινωνικό ρεύμα όπου ο πατριωτισμός της ευθύνης συναντά τον εκσυγχρονισμό της προόδου» είπε ο πρωθυπουργός στη συνέχεια, εξηγώντας πως αυτό έχει τέσσερα θεμέλια: την προστασία της πατρίδας, την ανοιχτή και παραγωγική οικονομία, την δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία και την εθνική ενότητα.

«Καμία κυβέρνηση δεν συνάντησε τόσα πολλά εμπόδια σε τόσο μικρό χρόνο. Και όμως, παρά τις αντιξοότητες η πατρίδα πηγαίνει μπροστά και πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη στην Ευρώπη, στηρίζει το εισόδημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων και όλα αυτά τα κάνουμε χωρίς να ναρκοθετούμε το μέλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας.

«Επεξεργαστήκατε πάνω από 330 νομοσχέδια, σταθήκατε ως κοινοβουλευτική ομάδα στο ύψος των απαιτήσεων που έχουν οι πολίτες, σας ευχαριστώ από καρδιάς» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δύσκολα κάποιος πρωθυπουργός θα ανέμενε περισσότερα από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Σε δεκάδες περιπτώσεις αναζητήσατε ευρύτερες συναινέσεις», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

«Θα υπηρετούμε πάντα και μόνο τα ειλικρινά συμφέροντα του τόπου», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικαλούμενος την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 48 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

«Φυσικός μας χώρος, όπως δήλωσε ο ιδρυτής της παράταξής μας από αυτό το βήμα, είναι ο δυτικός κόσμος και πυξίδα μας το διεθνές δίκαιο και η Δημοκρατία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, είπε ότι, «οι ανιστόρητες ορέξεις και απειλές, συντρίβονται στις δικές μας κόκκινες γραμμές». «Τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλανό, όχι γκρίζο», τόνισε ο πρωθυπουργός. Όπως είπε αντιστεκόμαστε στην αναβίωση αυτοκρατορικών οραμάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share