Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Mad Clip: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του, Άσπας για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του - Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε

Θαυμαστές του δημοφιλή καλλιτέχνη βρέθηκαν στο σημείο που πέθανε ο Mad Clip στην παραλιακή για να τιμήσουν τη μνήμη του

2 Σεπτεμβρίου 2023 13:15
Mad Clip: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του, Άσπας για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του -  Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021, όταν ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος έπεσε θύμα τροχαίου όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του στη Βουλιαγμένη και χτύπησε σε κολόνα. Εκτός από το πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε και η αδερφή του, Άσπα, ράγισε καρδιές με το μήνυμά της.

Σήμερα, Σάββατο 2/9 συμπληρώνονται δυο χρόνια από την ημέρα που ο Mad Clip έχασε τόσο άδικα και γρήγορα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής φίλοι, συνάδερφοι και θαυμαστές του δημοφιλή καλλιτέχνη βρέθηκαν στο σημείο που πέθανε ο Mad Clip στην παραλιακή για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο καλός του φίλος, FY μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media και έδειξε τον χαμό που επικράτησε χθες βράδυ στην Βουλιαγμένη από κόσμο που βρέθηκε στο σημείο… «Ποτέ ξεχασμένος. Για πάντα MAD» έγραψε ο τράπερ.

Δείτε το βίντεο

Mad Clip: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδελφής του, Άσπας

Η αδελφή του Άσπα, η οποία επίσης ασχολείται με το τραγούδι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα Instagram Stories της και ράγισε καρδιές για την απώλεια του αδερφού της.

«Αδελφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για εμένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Άσπα για τον αδελφό της, Mad Clip.

Το μήνυμα της αδερφής του Mad Clip για τα 2 χρόνια από το θάνατό του

Mad Clip: Στο "φως" συγκλονιστική αδημοσίευτη φωτογραφία λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ και δημιουργός ήταν καλεσμένος στον γάμο του καλού του φίλου Γιώργου Μπενιουδάκη και της Λίας Παπαδοπούλου.

Ο 34χρονος άνδρας τραγούδησε στο γλέντι του γάμου μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ο Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το πολυτελές αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά σε κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Το όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διασώστες χρειάστηκαν σχεδόν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip, η Λία Παπαδοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο του τράπερ. Ο Mad Clip έχει στην αγκαλιά του την PR Manager της Panik records, δισκογραφική στην οποία ανήκε.

Στο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share