Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τον έκανε με τα «κρεμμυδάκια» η Δανάη Μπάρκα: «Περιμένω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μου ζητήσει συγγνώμη...»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

1 Μαΐου 2023 13:42
Τον έκανε με τα «κρεμμυδάκια» η Δανάη Μπάρκα: «Περιμένω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μου ζητήσει συγγνώμη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παράπονό της εξέφρασε σήμερα (1/5) η Δανάη Μπάρκα, στον αέρα της εκπομπής της και έκανε με τα «κρεμμυδάκια» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέροντας ότι περιμένει να της ζητήσει συγγνώμη. Ποιος είναι όμως ο λόγος; Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της.

«Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει, έχω ακούσει πόσο με αγαπάει, πόσα χρόνια με ξέρει, πόσο αλληλοθαυμασμό και αλληλοεκτίμηση έχουμε…

Εγώ, όταν ξέρω τον άλλον προσωπικά, δεν μπορώ να πιέσω. Στέλνω ένα μήνυμα, ότι θα ήταν χαρά μου και τιμή μου να συμβεί. Αν δω ότι δεν… Δεν ξέρω, πολύ με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης, δεν πειράζει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα και Γρηγόρης Αρναούτογλου
Δανάη Μπάρκα και Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη που δεν μου δίνει συνέντευξη τρία χρόνια. Πόσα βίντεο του έχουμε στείλει στη γιορτή του με χρόνια πολλά; Τέλος πάντων, τον αγαπάω και πάλι».

«Καρφί» Γιώργου Λιάγκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλει πρωινό χωρίς να βλέπει...»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τα πρωινάδικα, ο Γιώργος Λιάγκας άφησε ένα «καρφί» για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή ορισμένες δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στην εκπομπή «Έλεος».

Ειδικότερα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η λογική σκέψη χτίζεται από τους δημοσιογράφους, όλες οι άλλες σκέψεις είναι ανάγωγες. Ό,τι δεν ακούγεται από τα δημοσιογραφικά χείλη είναι πέραν της λογικής, γιατί τη λογική την συντάσσει η τηλεόραση. Τα πρωινάδικα μίλησαν για τους ηθοποιούς, μόλις πήγαν οι ηθοποιοί και συνάντησαν τον Μητσοτάκη. Γιατί τα πρωινάδικα είναι το βαρύ πυροβολικό της προπαγάνδας τους επιτελικού κράτους».

Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μετά την προβολή του βίντεο, και κατά τη διάρκεια του σχολιασμού με τους συνεργάτες του, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα θεωρήσει ότι του κάνω πάλι επίθεση και τον αγαπώ, αλλά θλίβομαι με αυτά που ακούω. Δεν το γνωρίζει το περιεχόμενο των εκπομπών, δεν βλέπει, του λένε κάποιοι, δεν έχει καταλάβει. Είναι σαν τον Γρηγόρη που βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι.

Είναι αστείο να το λέμε, δεν φταίνε τα πρωινάδικα, γιατί πλέον με την… του καθενός. Η πρωινή ζώνη στην τηλεόραση είναι μια ζώνη χαμηλότατης τηλεθέασης. Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης είναι από τις ειδήσεις και μετά, εκεί που κάποτε έλαμπε και διακρινόταν δικαίως απόλυτα ο κ. Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί υπάρχει τεράστια διείσδυση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share