Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

«Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και...» - Η on air απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα κιλά της (Video)

«Πόσο άδειος μπορεί να είναι μέσα του...»

16 Ιουνίου 2022 11:48
«Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και...» - Η on air απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα κιλά της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα ανοίγωντας την εκπομπή της μπήκε κατευθείαν στο «ψητό», αναφερόμενη στα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την ίδια και το σώμα της. Παράλληλα, το θέμα συζητήθηκε στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 16/6, με τον Κώστα Τσουρό να ξεσπάει.

Τα σχόλια για τα κιλά της παρουσιάστριας αλλά και τον τρόπο που προβάλλει το σώμα της από την Λατινοπούλου ξεσήκωσαν σχόλια και αντιδράσεις στο διαδίκτυο με την Δανάη Μπάρκα να δίνει την αφοπλιστική απάντηση της λέγοντας: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί».

Η ίδια είπε: «Έχω βρεθεί σε πολλά διλλήματα το τελευταίο 24ωρο και για το πως μπορεί κάποιος διακριτικά να μιλήσει για τα αυτονόητα. Στην αρχή λέγαμε μην απαντάς μην ασχολήσε με ανθρώπους που ψάχνουν λίγα λεπτά δημοσιότητας, επειδή όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μίλησε για κάποιο λόγο για μένα, με λόγο δικό του χωρίς λόγο γενικά, να αναπαραχθεί και το κατάφερε».

Συνέχισε λέγοντας: «Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος το μόνο του όπλο είναι να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μια λύπη και λες πόσο άδειος μπορεί να είναι μέσα του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share