Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είμαστε με τα καλά μας; Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που...» - «Πυροβόλησε» την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κώστας Τσουρός

«Τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται»

16 Ιουνίου 2022 09:52
«Είμαστε με τα καλά μας; Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που...» - «Πυροβόλησε» την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κώστας Τσουρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δηλώσεις εναντίον της Δανάης Μπάρκα προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης 15/6 μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Το θέμα συζητήθηκε στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 16/6, με τον Κώστα Τσουρό να ξεσπάει.

Ο Κώστας Τσουρός σημείωσε σε έντονο ύφος: «Εγώ χρησιμοποιώντας τα δικά τους λόγια θα πω απλά πως “αντί να ασχοληθούμε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο, προβάλλουμε λάθος πρότυπα μίσους και φθόνου αυτή τη στιγμή, το πληρώνουμε και είναι αργά”.

Θα συζητήσουμε το θέμα της παχυσαρκίας, που ξέρουμε τι συμβαίνει, επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου βγήκε και είπε αυτό ενάντια στη Δανάη Μπάρκα. Καμία ευκαιρία δεν είναι, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται. Θα κάτσουμε τώρα να κάνουμε ανάλυση για την παιδική παχυσαρκία –που φυσικά είναι θέμα παιδείας όπως είπε η Ελεονώρα- επειδή το είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου; Είμαστε με τα καλά μας;

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που συνεχώς βρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε. Προφανώς αυτό δίνει τροφή και ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο να βρει κάτι να πει».

Κώστας Τσουρός και Αφροδίτη Λατινοπουλου

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε πως «στο προσωπικό της Instagram το έχει ανεβάσει. Θα σου πει, μην με προβάλλεις αν δεν θες».

«Σε εμάς το λέω, δεν το λέω γι’ αυτήν» αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος, ο οποίος τόνισε ξανά ότι διαφωνεί με την αναπαραγωγή των δηλώσεών της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share