Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Απολογία προς Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Ήταν λάθος μου» - Η απολογία της Ηλιάνας Μαυρομάτη

Τι έχει συμβεί;

25 Νοεμβρίου 2022 10:01
Απολογία προς Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Ήταν λάθος μου» - Η απολογία της Ηλιάνας Μαυρομάτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η συμπρωταγωνίστρια του Βασίλη Μπισμπίκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, στη νέα σειρά του ALPHA, "Αυτή η νύχτα μένει" απάντησε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως αισθάνεται για τις ερωτικές στιγμές με τον ηθοποιό στην εν λόγω σειρά.

Δείτε εδώ τι δουλειά έκανε η πρώην γυναίκα του Βασίλη Μπισμπίκη

Λίγες ημέρες μετά, σε νέα της συνέντευξη, θέλησε να απολογηθεί για την συγκεκριμένη απάντησή της και να δηλώσει πόσο άσχημα αισθάνθηκε για τα όσα γράφτηκαν στη συνέχεια αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η απολογία της Ηλιάνας


«Έκανα λάθος που απάντησα στην συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μια άκομψη ερώτηση και για τον Βασίλη και για την σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάζουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρ' όλα αυτά ήταν μάθημα για εμένα, σε κάποιες ερωτήσει δεν πρέπει να απαντάς.

Νομίζω ότι δεν θα με ρωτούσε κάνεις τίποτα αν ο πρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας.

Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης

Κατάλαβα τις δυσκoλίες που περνούν και οι ίδιοι με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου, θα μάθω σιγά σιγά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share