Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Άτυχος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η δουλειά της πρώην γυναίκας του, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

24 Νοεμβρίου 2022 09:11
Άτυχος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η δουλειά της πρώην γυναίκας του, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Κάνοντας μια αναδρομή σε παλιότερες συνεντεύξεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ανακαλύψαμε ποια είναι η δουλειά της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν αρκετά χρόνια πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ασχολείται με το marketing.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει πως τη γνώρισε σε ένα κλαμπ μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, καθώς γι' αυτόν η εξωτερική της εμφάνιση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αρχή τουλάχιστον.

Ανέφερε πως μέσα από έναν καβγά αναπτύχθηκε η σχέση τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό τους.

Μάλιστα, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δε ζήλευε τις ερωτικές σκηνές του με άλλες ηθοποιούς, ενώ υποστήριξε πως την ερωτεύτηκε στα όρια της τρέλας!

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Δείτε πού διέπρεψε ο γιος της

Περήφανη και με το παραπάνω είναι η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς καμαρώνει τον μονάκριβο γιο της.

Ο μικρός Μιχάλης που είναι προτεραιότητα για το πρώην ζευγάρι, εκτός από το ταλέντο του στη μαγειρική, διαπρέπει και στο μποξ.

Ο γιος τους μπήκε στο ρiνγκ και έδειξε τις ικανότητές του, με την μητέρα του να γράφει χαρακτηριστικά: «Στο εναλλακτικό και πολυσυλλεκτικό γυμναστήριο της Χριστίνας Τεξανού!!!»

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share