Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Σεφ» ο γιος του Βασίλη Μπισμπίκη: Μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει κάτι «απλό»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η μητέρα του

14 Δεκεμβρίου 2021 13:27
«Σεφ» ο γιος του Βασίλη Μπισμπίκη: Μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει κάτι «απλό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κουζίνα μπήκε ο μονάκριβος γιος του Βασίλη Μπισμπίκη, για να φτιάξει κάτι «απλό», όπως ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο.

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε η μητέρα του και πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μητέρα και γιος φαίνεται πως περνάνε αρκετά δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά διαστήματα η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στα social media.

Μάλιστα, και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει προβεί σε δημοσιεύσεις φωτογραφιών με το γιο του, καθώς είναι το μοναδικό του παιδί και του έχει μεγάλη αδυναμία.

Δείτε το βίντεο:

Στροφή στα επαγγελματικά για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Επιχειρηματικό βήμα μετά τον χωρισμό από τον Μπισμπίκη

Μετά τις αλλαγές στα προσωπικά της και το χωρισμό από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να κάνει «στροφή» και στα επαγγελματικά της, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr παραιτήθηκε από τη δουλειά της.

Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ξεκινάει ένα καινούργιο πρότζεκτ.

Βέβαια η ίδια δεν μαρτύρησε τι είναι, ωστόσο στη φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται πως βρίσκεται σε έναν επαγγελματικό χώρο που είναι στα σκαριά.

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή σταμάτησαν επιτέλους να κρύβονται και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μαζί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share