Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρήστος Μάστορας και Δέσποινα Βανδή μαζί σε ερωτική σκηνή! Σούσουρο με το βίντεο που ήρθε στο φως

Η τραγουδίστρια δέχτηκε να συμμετάσχει στο νέο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος Melisses

4 Δεκεμβρίου 2022 09:24
Χρήστος Μάστορας και Δέσποινα Βανδή μαζί σε ερωτική σκηνή! Σούσουρο με το βίντεο που ήρθε στο φως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To συγκρότημα Melisses κυκλοφόρησε στο You Tube τη νέα τους επιτυχία που λέγεται «Crayon» και στο βίντεο κλιπ βλέπουμε πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα και την Δέσποινα Βανδή. Ενώ, βραδυνή έξοδο είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης στα μπουζούκια χωρίς την Δέσποινα Βανδή!

Το βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας, αποκαλύπτοντας για ακόμα μία φορά το πολύπλευρο ταλέντο του, μας παρουσιάζει μια παράλληλη σχέση.

Το σενάριο του βίντεο κλιπ θέλει την Δέσποινα Βανδή να απατά τον σύζυγό της με τον Χρήστο Μάστορα και η ερωτική τους σκηνή τραβάει όλη την προσοχή.

Η ερωτική σκηνή της Δέσποινας Βανδή με τον Χρήστο Μάστορα -Οι Melisses έβγαλαν νέο βίντεο κλιπ

Στο βίντεο κλιπ η Δέσποινα Βανδή φοράει μια μαύρη pencil φούστα με λευκό πουκάμισο και γόβες. Συναντά τον Χρήστο Μάστορα σε ένα ξενοδοχείο και αφού κάνουν σεξ, εκείνη επιστρέφει στον σύζυγό της. Μόνο που έχει ξεχάσει το κόκκινο κραγιόν της...

Ο Χρήστος Μάστορας αποφασίζει να της το δώσει πηγαίνοντας σπίτι της, όπου την πόρτα ανοίγει ο σύζυγός της. Η Δέσποινα Βανδή παραλαμβάνει το κραγιόν της, βάζει λίγο στα χείλη της και του δίνει ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνουμε ότι οι ΜΕΛISSES εμφανίζονται μαζί με τη Δέσποινα Βανδή κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Έναστρον».

«Χείμαρρος» η Δέσποινα Βανδή: «Ούτε στον πρώτο γάμο μου, ούτε τώρα έχω...» - Αποκάλυψη για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στην πρεμιέρα που έκανε σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Η ίδια μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ποια βόμβα στα social media; Εγώ δεν πέταξα τίποτα! Ποια βόμβα; Εγώ;». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση του με την Εκκλησία.

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε και είπε «άλλη ερώτηση».

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

«Δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ, ούτε και στο παρελθόν είχα αλλά ούτε και τώρα να το κάνω για να προκαλέσω. Όχι. Δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Ότι δηλαδή είμαι ευτυχισμένη. Αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share