Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Εγκεφαλικό" o Μπισμπίκης - Η Δέσποινα Βανδή "χτίζει σώμα" με τον σύντροφο της κόρης της, Αλέξανδρο

Tο σώμα της δεν υπάρχει

24 Νοεμβρίου 2022 14:21
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην ηλικία της, η Δέσποινα Βανδή έχει ένα κόρμι που θα το ζήλευαν και 20αρες. Η τραγουδίστρια έδειξε τι γυμναστική κάνει και μάλιστα ο σύντροφος της κόρης της είναι ο γυμναστής της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Είναι ευτυχία και ευλογία...» - Αποκάλυψε το άλλο του πρόσωπο πίσω από τη σχέση με τη Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Αυτήν την φορά η Δέσποινα Βανδή έκανε την έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους με ένα υπέροχο ποστ από το γυμναστήριο. Μάλιστα, η τραγουδίστρια επέλεξε για γυμναστή τον σύντροφο της κόρης της, Μελίνας, ο οποίος και διατηρεί γυμναστήριο στα νότια προάστια. Η σχέση τους έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγο καιρό και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που δεν έχουμε δει κάποιο κοινό τους στιγμιότυπο, τα τρυφερά σχόλια σε κάθε τους posts είναι πρωταγωνιστικά.

Φωτογραφία από την ώρα της προπόνησης

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής (18-11) μια φωτογραφία από το γυμναστήριο από την ώρα της προπόνησης, ενώ έκανε pilates. Από την φωτογραφία φαινόταν ξεκάθαρα οι κοιλιακοί της!

'Εγκεφαλικό' o Μπισμπίκης - Η Δέσποινα Βανδή 'χτίζει σώμα' με τον σύντροφο της κόρης της, Αλέξανδρο

«Μια γυναίκα που με είχε εγκαταλείψει....»: Πικάντικες αποκαλύψεις από τον Βασίλη Μπισμπίκη πριν γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατάθλιψη αλλά κι εκείνες που έπιασε πάτο, πολύ πριν γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή, είχε μιλήσει πριν αρκετά χρόνια σε συνέντευξη του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει πως για τέσσερα χρόνια πέρασε φάση αλκοολισμού. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το σχόλιο της Άννας Βίσση για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Πέρασα μελαγχολικές στιγμές. Υπήρχαν φάσεις στη ζωή μου που δεν ένιωθα καλά. Δεν πήγα σε γιατρό να διαγνώσει ότι έχω κατάθλιψη.

Μπισμπίκης Βανδή

Εκείνη τη περίοδο λειτουργούσα αυτοκαταστροφικά. Ήταν χαοτικά τα πράγματα στο κεφάλι μου. Έπιασα μια φορά πάτο, αλλά ήταν δυνατή. Συνέβη μετά το στρατό, προτού φύγω από το καζίνο για να κάνω μια νέα αρχ. Ήταν απελευθερωτικό το διάστημα ύστερα από αυτό. Ξαναγεννήθηκα.

Έχω περάσει φάση αλκοολισμού όχι όμως με ιατρική γνωμάτευση. Φλέρταρα με τον αλκοολισμό για τέσσερα χρόνια. Με αφορμή μια γυναίκα που με είχε εγκαταλείψει. Τη χρησιμοποίησα εγωιστικά για να ζήσω, για να ξαναβγώ στο φως. Ήταν δύσκολο, αν όμως έχει στόχο και θέληση τα καταφέρνεις», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα.

«Δεν ήταν με μονόπετρο»: Η ανατρεπτική πρόταση γάμου του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Κάνοντας μια αναδρομή σε παλιότερες συνεντεύξεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ανακαλύψαμε πώς έγινε η γνωριμία του με την πρώην γυναίκα του.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει πως τη γνώρισε σε ένα κλαμπ μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, καθώς γι' αυτόν η εξωτερική της εμφάνιση έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Παράλληλα, ανέφερε πως μέσα από έναν καβγά αναπτύχθηκε η σχέση τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό τους. Μάλιστα, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δε ζήλευε τις ερωτικές σκηνές του με άλλες ηθοποιούς.

Η ανατρεπτική πρόταση γάμου του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως δεν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τον παραδοσιακό τρόπο.

Ο ηθοποιός ήξερε ότι φυσικό επακόλουθο της σχέσης τους θα είναι ο ... γάμος. «Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο», αποκάλυψε στο περιοδικό Οκ και συνέχισε: «Μια εβδομάδα πριν παντρευτούμε είπα στην Κωνσταντίνα: ''Δεν παντρευόμαστε;'' Και κάπως έτσι έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share