Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Πυρ και μανία ο Γιάννης Μπέζος - «Με εκνευρίζει όταν ακούω...»

Το αποκάλυψε σε δηλώσεις του

14 Νοεμβρίου 2022 15:40
Πυρ και μανία ο Γιάννης Μπέζος - «Με εκνευρίζει όταν ακούω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον εκνευρισμό που του προκαλεί η φράση "σκοτώνω την ώρα μου" μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μπέζος, με τον γνωστό ηθοποιό να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του για ακόμη μία φορά.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου:

Ρίγη συγκίνησης με τον Γιάννη Μπέζο - Τον καμαρώνει για το νέο του «βήμα» η Ναταλία Τσαλίκη

Μια μεγάλη πρόκληση θα βρει μπροστά του ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος πρόκειται να παρουσιάσει το ταλέντο του στο τραγούδι, ερμηνεύοντας κομμάτια που θα συγκλονίσουν.

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη διοργανώνεται στις 28 Νοεμβρίου, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Εκεί, ο γνωστός ηθοποιός, σε ρόλο ερμηνευτή αυτή τη φορά, θα αποδώσει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Τραγούδια που γράφτηκαν για το θέατρο και τον κινηματογράφο, μελοποιημένη ποίηση, ερωτικά και λυρικά κομμάτια που φέρουν την πολύτιμη συνθετική υπογραφή του Μίκη Θεοδωράκη θα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της συναυλίας την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη μουσική διεύθυνση της οποίας έχει αναλάβει ο Αντώνης Καρατζίκης.

Στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, που τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα βρίσκονται οι ερμηνεύτριες Μυρτώ Βασιλείου και Μαρία Αλαμανή ενώ θα συμπράξουν και 10μελες ορχηστρικό σύνολο, η παιδική χορωδία του δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής καθώς και το χορωδιακό σύνολο PMTP.

10.000 ευρώ το επεισόδιο: Αυτό είναι το υψηλό κασέ του Γιάννη Μπέζου - Οι αμοιβές που αποκάλυψε

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ηθοποιός με βαρύ βιογραφικό τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση που τον ανέδειξε καλλιτεχνικά, καθώς συμμετείχε σε πολύ πετυχημένες σειρές.

Ο ρόλος του στους «Απαράδεκτους», το «Άκρως Οικογενειακόν», αλλά και το «Ευτυχισμένοι μαζί» ήταν σειρές-σταθμός στην ελληνική τηλεόραση. Με την ευκαιρία δείτε που αρνήθηκε να να βοηθήσει την κόρη του.

Ως εκ τούτου, είναι αναμενόμενο το κασέ του Γιάννη Μπέζου να είναι υψηλό, αφού η επιτυχία ήρθε την «χρυσή» εποχή των media.

Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του για τα χρήματα που πληρωνόταν: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι σε μία σειρά, σε πολλές σειρές. Σε πληρώνει και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν σε πληρώνει για να καθυστερείς το γύρισμα, τα έχω ζήσει αυτά και ξέρω. Στις δουλειές που κάνω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, αλλιώς φεύγει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share