Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ρένια Λουιζίδου για Γιάννη Μπέζο: «Μου τραβούσε το χέρι - Είχα φρικάρει...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

7 Νοεμβρίου 2022 10:08
Ρένια Λουιζίδου για Γιάννη Μπέζο: «Μου τραβούσε το χέρι - Είχα φρικάρει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον καναπέ της εκπομπής, «Στούντιο 4» έκατσε η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου όπου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική αλλά και για το άγνωστο περιστατικό με τον Γιάννη Μπέζο. Με την ευκαιρία, δείτε την σπόντα του ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η αποχή από τα social media

«Δεν έχω social media γιατί προφυλάσσομαι. Τρελοκομείο ρε παιδιά, πολλή ένταση και στο θετικό και στο αρνητικό. Μανία! Κάθε μέρα να ξυπνάς και να είσαι στο έλεος του σήμερα σε λατρεύουν και μετά αποφάσισαν να σε φάνε;» είπε για τα social media και πρόσθεσε:

«Στο Instagram ντρέπομαι να πουλήσω αυτό το παραμύθι ότι είμαι ιπτάμενη και χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις φωτογραφίες, εγώ δεν νιώθω ούτε μία φορά μες στη μέρα φωτογραφίσιμη».

Οι δηλώσεις της Ρένιας Λουιζίδου

Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου αναφερόμενη για μια οντισιόν της στην Αθήνα της Ξένιας Καλογροπούλου είπε χαρακτηριστικά" «Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Γιάννης Μπέζος στη σκηνή, είχαμε μαζί ένα νούμερο. Μου τραβούσε το χέρι και του το χρωστάω γιατί βγήκα στο σανίδι και με τραβούσε.

Είχα φρικάρει γιατί βγήκα από τη σκηνή με όλες τις Ηλέκτρες και τους Άμλετ και έπρεπε να κάνω επιθεώρηση, κάτι που κανείς δεν με είχε προετοιμάσει».

Κοντά στον θάνατο η Ρένια Λουιζίδου: «Κόντεψα να πεθάνω...»

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ρένια Λουιζίδου το μεσημέρι της Κυριακής (26/6) στην εκπομπή DOT σχετικά με μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή το 2004. Με την ευκαιρία, δείτε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό. Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Η Ρένια Λουιζίδου είπε στη συνέχεια: «Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, είχαν χάσει τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share