Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Έγκυος η Βαλεντίνη Παπαδάκη - Σε πελάγη ευτυχίας με τον Κώστα Σόμμερ

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι

5 Αυγούστου 2022 13:05
Έγκυος η Βαλεντίνη Παπαδάκη - Σε πελάγη ευτυχίας με τον Κώστα Σόμμερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμη εγκυμοσύνη έρχεται να φέρει χαρμόσυνα νέα στη showbiz, καθώς ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ!, το ζευγάρι διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της κοινής τους ζωής, έστω κι αν νωρίτερα είχαν περάσει δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, ο φακός συνάντησε τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη στη Σαντορίνη, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο τους, Ιάσονα.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι. «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η σπάνια εξομολόγηση της Βαλεντίνης για τον Σόμμερ

Η Βαλεντίνη είχε στο παρελθόν γκρούπι του Κώστα Σόμμερ και αρνιόταν πεισματικά να βγει μαζί του.

«Η πεθερά μου έλεγε «μήπως είναι λίγος μεγάλο για σένα;», αποκάλυψε ο Κώστας Σόμμερ, με την Βαλεντίνη να δηλώνει πως την απώλεια του πρώτου τους παιδιού την διαχειρίστηκε πολύ άσχημα.

Το νέο hot ζευγάρι που μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και αυτό αποτυπώνεται στις πρόσφατες φωτογραφίες από τις κοινές τους εξόδους.

«Αγαπώ πολύ τα παιδιά και σας θαυμάζω όλους που έχετε τον ρόλο του γονιού», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη». «Μακάρι να μου συμβεί ένα παιδί. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθείας, θα μπορούσε να είναι η πρώτη επιλογή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share