Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Γι' αυτή την καλλονή την παράτησε ο Κώστας Σόμμερ (photos)

Πανέμορφη!

27 Απριλίου 2022 09:04
Survivor 5 - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Γι' αυτή την καλλονή την παράτησε ο Κώστας Σόμμερ (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι σίγουρα μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor 5. H ίδια προσπαθεί να επιβιώσει κάτω από τις αντίξοες συνθήκες.

Πολλές φορές βρίσκεται ανάμεσα σε αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών, όμως αυτό δεν έχει ρίξει τη δημοφιλία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Ξέσπασμα και ειρωνείες Ναυσικάς κατά Βρισηίδας - «Είπε...να φύγω εγώ να πεινάσετε» (video)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Κώστας Σόμμερ

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Ωστόσο, πριν από αυτό το βήμα στην προσωπική της ζωή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν ζευγάρι για χρόνια με τον Κώστα Σόμμερ.

Οι δυο τους ήταν μαζί περίπου 3,5 χρόνια, αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα. Ο λόγος του χωρισμού ήταν τα διαφορετικά «θέλω», καθώς ο ηθοποιός ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ το μοντέλο να εξελιχθεί επαγγελματικά. Έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Κώστας Σόμμερ διάλεξε να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Βαλεντίνη Παπαδάκη, η οποία πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι, η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ είναι πανέμορφη και πλέον μια αφοσιωμένη μαμά.

Δείτε φωτογραφίες:

Survivor 5 - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η άγνωστη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μοντέλο και ηθοποιός. Πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και μια από τις ομορφότερες γυναίκες – μοντέλα που διαγωνίζεται φέτος στο Survivor 5.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Ξέσπασμα και ειρωνείες Ναυσικάς κατά Βρισηίδας - «Είπε...να φύγω εγώ να πεινάσετε» (video)

Μεγάλωσε στο Περιστέρι, ενώ η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν τη σεζόν 2012-2013 στο Πρωινό Mou με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Μπήκε τυχαία στον χώρο του modelling και με μια φυσική αθωότητα τον κατέκτησε. Οι χιλιάδες followers της στο Instagram έχουν ανοίξει τις ενημερώσεις τους για να πάρουν την ειδοποίηση για μια νέα της ανάρτηση… Τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική, όπου κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα. Στόχος της στο Survivor είναι η νίκη και όπλο της η θέληση!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η μούσα του Σάκη Ρουβά

Η ίδια μπορεί να ασχολείται με την υποκριτική, ωστόσο έχει κάνει διάφορες συνεργασίες στον χώρο του θεάματος. Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει υπάρξει μούσα του Σάκη Ρουβά.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ «Στα καλύτερα μου», όπου το μοντέλο συμμετείχε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share