Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ξέσπασμα και ειρωνείες Ναυσικάς κατά Βρισηίδας - «Είπε...να φύγω εγώ να πεινάσετε» (video)

Απίστευτα πυρά μεταξύ των κλικών που έχουν δημιουργηθεί στους Διάσημους

28 Φεβρουαρίου 2022 21:48
Survivor 5: Ξέσπασμα και ειρωνείες Ναυσικάς κατά Βρισηίδας - «Είπε...να φύγω εγώ να πεινάσετε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες εντάσεις έφερε το χθεσινό (27/2) συμβούλιο στο Survivor 5 και έτσι, στο σημερινό (28/2) επεισόδιο, είδαμε τις δύο αντίπαλες «κλίκες» των Διάσημων να έρχονται σε αντιπαράθεση και να εξαπολύουν πυρά ο ένας κατά του άλλου.

Survivor spoiler 28/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή δεδομένων - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα ενοχλήθηκε ιδιαίτερα που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ η Ναυσικά αποκάλυψε πως μετά το τέλος του συμβουλίου, στο ξέσπασμά της, είπε πως αν εκείνη φύγει, τότε οι Διάσημοι θα πεινάσουν.

Survivor 5 - «Βγήκαν μαχαίρια» στην καλύβα: «Δε θα το ξαναπώ...» - Άγριος τσακωμός Βρισηίδας και Μυριέλλας (video)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων στο Survivor 5 και η απόφαση αυτή των συμπαικτών της φαίνεται πως δεν την χαροποίησε καθόλου. Έτσι, μόλις οι «Κόκκινοι» γύρισαν στην καλύβα, αρπάχτηκε με τη Μυριέλλα.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα ζήτησε από τη Μυριέλλα τον λόγο γιατί δεν την ενημέρωσε ότι η υπόλοιπη ομάδα θα την ψηφίσει, ενώ θεώρησε παράλογη τη στάση των συμπαικτών της από τη στιγμή που είναι μία καλή παίκτρια και απλά έχει χάσει κάποιους στόχους.

«Βρισηίδα δεν το ήξερα! Δε θα το ξαναπώ, δεν το ήξερα», της φώναξε η Μυριέλλα αλλά η ένταση συνεχίστηκε με τη νεαρή παίκτρια των Διάσημων να μη δείχνει τη δυσαρέσκειά της.

Ο καυγάς της Μυριέλλας και της Βρισηίδας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share