Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή δεδομένων - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε, μην συνεχίζετε!

28 Φεβρουαρίου 2022 20:19
Survivor spoiler 28/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή δεδομένων - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 28/02: Μάχη δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor 5 με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για να κρατήσουν τους παίκτες τους στον Άγιο Δομίνικο!

Χτες οι Μαχητές κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί τους και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη επί των Διασήμων, αφού μετά την επικράτηση του Σαββάτου στο έπαθλο φαγητού πήραν τη νίκη και για την ασυλία της Κυριακής, με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση να είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Απόστολο Ρουβά να κερδίζει την ατομική ασυλία και να δίνει απόψε έναν ακόμα υποψήφιο!

Πριν από αυτό όμως οι δύο ομάδες μάχονται για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με τους Διάσημους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν θέλουν να χάσουν τέταρτη σερί ασυλία που θα σημαίνει αυτόματα πως θα χάσουν και πάλι παίκτη για δεύτερη σερί εβδομάδα.

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

Ο ΣΚΑΙ μας έχει δώσει το trailer από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, την ίδια ώρα όμως που έχουμε στην κατοχή της το spoil της ημέρας από νωρίς! Απόψε έχουμε ακόμα ένα δυναμικό αγώνισμα με μεγάλο στίβο μάχης, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να φτύνουν αίμα για να φτάσουν στη νίκη!

Ποιος θα τα καταφέρει; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr λοιπόν, σήμερα οι Διάσημοι φέρνουν τα πάνω κάτω και επικρατούν! Πως θα τα καταφέρουν; Αυτό θα το δούμε στο σημερινό (28/02) επεισόδιο! Μέχρι τότε δείτε το trailer της ημέρας ενώ σε λίγο ακολουθεί και spoiler με τους υπόλοιπους υποψήφιους της εβδομάδας. Ένα είναι το σίγουρο. Πως πάμε για μεγάλο ντέρμπι αποχώρησης....

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share