Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος για την οικογένεια του Κώστα Σόμμερ

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο πρόσωπο της Βαλεντίνης Παπαδάκη

16 Ιουνίου 2022 17:46
Θρήνος για την οικογένεια του Κώστα Σόμμερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες μετά την κοινή εμφάνιση της Βαλεντίνη Παπαδάκη και του Κώστα Σόμμερ στους δρόμους της Αθήνας, το χαμόγελο έσβησε από το πρόσωπο της συζύγου του ηθοποιού, καθώς βιώνει δύσκολες ώρες μετά τον χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου.

Δείτε επίσης: Θρήνος στον χώρο της λογοτεχνίας: Νεκρή η γνωστή συγγραφέας, Μαρίνα Πετροπούλου

Ο λόγος για τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του. Η ίδια θα τον θυμάται για πάντα και τον ευγνωμονεί για όσα τις προσέφερε, ενώ για θα μείνει στην καρδιά της ως ο ήρωάς της. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη για τον θάνατο του πατέρα της

βαλεντινη-παπαδακη-αναρτηση

«Μπαμπά μου έφυγες εσύ , σαν να έφυγε η παιδική μου ηλικία, το κοριτσάκι που είχα μέσα μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα μπόρεσες, όσα δεν ήξερες αλλά προσπάθησες να μου δώσεις και να με μάθεις. Σου υπόσχομαι να διηγούμαι ιστορίες στα παιδιά μου γεμάτες γέλιο και καλοσύνη, θα τους λέω για τον δικό μου μπαμπά ήρωα. Σ’ αγαπώ πολύ καλό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η άγνωστη τηλεοπτική πρόταση του Σόμμερ και της γυναίκας του - «Κάτι συζητάγαμε για παρουσίαση...»

Η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε στα εγκαίνια του ινστιτούτο ομορφιάς του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη οι οποίοι γιόρταζαν το πάρτι αυτό μαζί με τους φίλους τους. Το ζευγάρι που βιώνει την πιο όμορφη περίοδο τη ζωής του μαζί με τον γιο τους, μίλησε μεταξύ άλλων και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχουν δεχτεί κατά καιρούς.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν έχουν δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάτι συζητάγαμε για να ξέρεις κάποια στιγμή για ένα τύπου παρουσίασης πρωινού, μετά όμως έγιναν διάφορες αλλαγές όπως το παιδί...». Μάλιστα αποκάλυψαν στο αν είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ερχομού ενός δεύτερου παιδιού!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share