Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Πασίγνωστη η αδελφή του Κωνσταντίνου Αργυρού: Αυτή τη δουλειά κάνει η Κατερίνα

Είναι διάσημη στους δικούς της κύκλους...

29 Ιουνίου 2022 12:24
Πασίγνωστη η αδελφή του Κωνσταντίνου Αργυρού: Αυτή τη δουλειά κάνει η Κατερίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές της εποχής μας, με τον ίδιο πάντως να προέρχεται από οικογένεια... επιτυχημένων, όπως είναι και η αδελφή του.

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1986, στο Ίλιον της Αθήνας, και με τα αδέλφια του Κατερίνα και Παύλο είναι τρίδυμα και μάλιστα είναι τα πρώτα «παιδιά του σωλήνα» στην Ελλάδα, με τον πατέρα τους να έχει επίσης φανερωθεί.

Η αδελφή του είναι δικηγόρος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο.

Η... γνωστή σε άλλους κύκλος Κατερίνα Αργυρού

Ο περήφανος αδελφός δημοσιοποίησε με μία φωτογραφία το βιβλίο της αδερφής του και έγραψε τα εξής λόγια:

«Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφούλα μου που σήμερα εκδίδει το βιβλίο της «Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» στις Εκδόσεις Σάκκουλα τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο νομικών βιβλίων στην Ελλάδα και με την στήριξη των Βασίλη Αποστολόπουλο και Παύλο Ευθυμίου πρωτεργατών της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών. Το βιβλίο μιλάει για την κοινωνική και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα που συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαντολλογικων προβλημάτων και αφορά όλους εμάς που σκεφτόμαστε το επιχειρείν και την βιωσιμότητα και θέλουμε να μάθουμε για αυτό. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο e-shop των εκδόσεων Σάκκουλα».

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share