Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ξέχασε για πάντα την Αντωνά και δεν το κρύβει: Πιάστηκε... στα πράσα ξανά με την νέα του σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης (video)

Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν με το... καινούργιο πρόσωπο

10 Μαΐου 2024 10:04
Ξέχασε για πάντα την Αντωνά και δεν το κρύβει: Πιάστηκε... στα πράσα ξανά με την νέα του σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως έχει γυρίσει κεφάλαιο στη ζωή του, μετά τον χωρισμό με τη Μαρία Αντωνά, με νέες φωτογραφίες να διαρρέουν με την νέα του σύντροφο μέσω της εκπομπής Happy Day το πρωί της Παρασκευής (10/5).

Μετά τις φωτογραφίες που έδειχναν τον μέχρι πρότινος σύντροφο της Μαρίας Αντωνά με νέα παρέα στο θέατρο, τώρα το φως είδαν μια σειρά από νέες φωτογραφίες που τον δείχνουν με την ίδια κοπέλα να επιστρέφουν από τη Μύκονο, όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα.

Η νέα εμφάνιση του Άρη Σοϊλέδη με το... καινούργιο πρόσωπο

Ο Άρης Σοϊλέδης, όπως όλα δείχνουν, έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά και απολαμβάνει όμορφες στιγμές δίπλα στη νέα του σύντροφο. Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μεταφέρει τα όσα της είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην επικοινωνία που είχαν μετά την προβολή των φωτογραφιών του με τη νέα του σύντροφο από το θέατρο.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι ο Άρης Σοϊλέδης τότε είχε επικοινωνήσει μαζί της ξεκαθαρίζοντάς της πως όσο καιρό ήταν σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά ήταν απόλυτα πιστός σε εκείνη, και δεν είχε γίνει τίποτα άλλο, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί στην εκπομπή του Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share