Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φτυστός ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός είναι ο πατέρας του τραγουδιστή - Τι δουλειά κάνει

Είναι... ολόιδιοι

11 Φεβρουαρίου 2022 15:01
Φτυστός ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός είναι ο πατέρας του τραγουδιστή - Τι δουλειά κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες, αλλά και.. εργένηδες, έχοντας φυσικά να μοιάσει, αφού τα οικογενειακά γονίδια σίγουρα επέδρασαν πάνω του, με τον ίδιο να μοιάζει πολύ στους γονείς του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης επισκέφθηκε το καλοκαίρι τη Γλυφάδα και σε μία βόλτα του με το αυτοκίνητο απαθανάτισε τον πατέρα του, Βασίλη, καθώς οδηγούσε. «Ο βασιλιάς. Ο μπαμπάς μου» έγραψε και μοιράστηκε το σχετικό στιγμιότυπο σε Instagram Story του. Ξεκάθαρα ο μπαμπάς του είναι το role model του Κωνσταντίνου Αργυρού όπως καταλαβαίνεις από τη δήλωση αυτή.

Κωνσταντίνος Αργυρός πατέρας

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να γεννήθηκε μαζί με τα δύο του αδέρφια, Παύλο και Κατερίνα στην Αθήνα, και να μεγάλωσε εκεί, όμως ο πατέρας του κατάγεται από τη Λευκάδα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμαθε από εκείνον τα μαγικά μέρη της και δεν τα αλλάζει με τίποτα. Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι φυσικομαθηματικός, ενώ η μητέρα του εργαζόταν ως παθολόγος στο ΙΚΑ μέχρι τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Τα λόγια του για τους γονείς του

«Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά 3 παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα», είχε αποκαλύψει τότε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξή του. Αν κάτι όμως χαρακτηρίζει την οικογένειά του, τότε αυτό είναι η επιμονή και το θάρρος.

Οι γονείς του χρειάστηκαν και τα δύο αυτά στοιχεία για να αποφασίσουν το 1986 να φέρουν στον κόσμο τα πρώτα «παιδιά του σωλήνα» στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του είναι τρίδυμα και είναι τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη χώρα μας με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Είχαμε κατανόηση μεταξύ μας τα αδέλφια γιατί το ξέραμε από πολύ μικρά», είχε πει σχετικά ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share