Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Μαρία Ηλιάκη: «Έλιωσε» το Instagram με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους - Πού πέρασαν το Πάσχα (photos)

Πάσχα στην Κρήτη οικογενειακά

25 Απριλίου 2022 15:48
Μαρία Ηλιάκη: «Έλιωσε» το Instagram με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους - Πού πέρασαν το Πάσχα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρισευτυχισμένη είναι η Μαρία Ηλιάκη καθώς περνάει τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά στο πλευρό του συζύγου της Στέλιου Μανουσάκη και της κορούλας τους.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και το δείχνει καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς είναι αρκετά ενεργή.

Δείτε επίσης: Δεν άντεξε η Μαρία Ηλιάκη - Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της Πάτρας (video)

Η παρουσιάστρια πριν ένα χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Το φετινό Πάσχα ήταν ξεχωριστό για εκείνους αφού ήταν το πρώτο τους σαν οικογένεια.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο γυναικολόγος που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελβετία, επέλεξαν τα Χανιά της Κρήτης για να περάσουν τις ημέρες αυτές μίας και είναι η γενέτειρα και των δυο γι’ αυτό και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και οι κοινές αναρτήσεις με τον Στέλιο Μανουσάκη είναι ελάχιστες.

Χθες όμως (24/4), ο Στέλιος δημοσίευσε στο Instagram, μια κοινή τους φωτογραφία θέλοντας να ευχηθεί με αυτόν τον τρόπο «καλό Πάσχα» στους διαδικτυακούς του φίλους, με την Μαρία Ηλιάκη να κάνει αναδημοσίευση αυτής της φωτογραφίας.

Δείτε φωτογραφίες:

μαρία ηλιάκη μανουσάκης

κόρη μαρίας ηλιάκη

«Δεν νομίζω πως έχασαν κάτι...» - Αποκάλυψη για τη σχέση του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει βρεθεί τελευταία σε μια κόντρα με τη Μαρία Ηλιάκη, που αποτελεί μην αγαπημένο του πρόσωπο, αλλά αίφνης δεν τα πάνε καλά.

Αυτό συνέβη μετά την αποκάλυψη της παρουσιάστριας ότι δε δέχτηκε ποτέ τηλεφώνημα με ευχές ή κάποιο δώρο για τη γέννηση της κόρης της από τον «Μούτσι».

Η αλήθεια για τη σχέση τους

Για τη σχέση των δύο πρώην συνεργατών και… φίλων ρωτήθηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι.

«Δεν έχω ιδέα! Δεν νομίζω πως έχασαν κάτι για να το ξαναβρούν. Απλά δεν επικοινωνούν τόσο συχνά όσο παλαιότερα. Δεν έχουν κάτι μεταξύ τους. Δεν το γνωρίζω τουλάχιστον... Εγώ θα βάλω τον Νίκο να στείλει δώρο στη Μαρία; Θα στείλω εγώ στη Μαρία από εμένα ένα δώρο», δήλωσε στην κάμερα η ηθοποιός.

Όσον αφορά στη φιλία της με τον Νίκο Μουτσινά, που ξεκίνησε ακόμη μια κόντρα, και τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Ματίνα Νικολάου παραδέχτηκε: «Έχω στηρίξει και τον Νίκο και τη Ζέτα στις δύσκολες στιγμές. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, όχι μόνο στους χωρισμούς μας, αλλά και σε πολλά θέματα που μας απασχολούν».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share