Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέλιος Μανουσάκης: Αυτός είναι ο σύζυγος της Μαρίας Ηλιάκη - Η διαφορά ηλικίας τους και η ζωή στην Ελβετία (photos)

Στην αρχή τον σνόμπαρε!

7 Απριλίου 2022 15:23
Στέλιος Μανουσάκης: Αυτός είναι ο σύζυγος της Μαρίας Ηλιάκη - Η διαφορά ηλικίας τους και η ζωή στην Ελβετία (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, με την κόρη τους να έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 2018 και παρά τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει, καθώς ο Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη και η παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή “Τι λες τώρα” στην Ελλάδα, παραμένουν πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε επίσης: Εκτός εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη: Η ξαφνική αδιαθεσία που την ανάγκασε να αποχωρήσει (video)

μανουσάκης ηλιάκη

Όταν η Μαρία Ηλιάκη σνόμπαρε τον Στέλιο Μανουσάκη

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η Μαρία Ηλιάκη, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, καθώς έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι της επιφύλασσε το μέλλον.

μανουσάκης ηλιάκη μαιευτήριο

Τον Φλεβάρη του 2021, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και σήμερα κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της, ενώ αποφεύγει τα εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Η διαφορά ηλικίας της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη

Η παρουσιάστρια έχει διαφορά πέντε χρόνια με τον αγαπημένο της, καθώς εκείνος είναι 39 ετών, ενώ η παρουσιάστρια 44, αν και δεν της φαίνεται καθόλου.

Μανουσάκης ηλιάκη κόρη

Μαρία Ηλιάκη για Μουτσινά: «Δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι»

Το «καρφί» του Μουτσινά στη Μαρία Ηλιάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο «Καλό Μεσημεράκι» κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα ονόματα προσώπων στην πρεμιέρα του «Τι λες τώρα», αναφέροντας, «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία! Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Τι λες τώρα» με την Μαρία Ηλιάκη να δίνει τη δική της χιουμοριστική απάντηση στον Νίκο Μουτσινά.

«Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά.

Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share