Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά - Σε άσχημη κατάσταση ο παρουσιαστής

«Διπλή» επίθεση εναντίον του!

27 Σεπτεμβρίου 2021 12:01
Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά - Σε άσχημη κατάσταση ο παρουσιαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας μιας «διπλής» επίθεσης, που δέχθηκε με «άγριες» μπηχτές από δύο γυναίκες.

Αρχικά, στο Mega έδωσε συνέντευξη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κι απάντησε γιατί δεν έχει πάει ακόμα καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά, που ψάχνει παράλληλα τα δικά του πατήματα στην νέα σεζόν.

«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Μου άρεσε πάρα πολύ η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά. Έχω κάνει δύο αστικά δικαστήρια μετά το Big Brother.

Υπήρξε κόσμος που με είδε στην τηλεόραση και με επέλεξε. Δεν έχω παράπονο με το φλερτ, με φλέρταραν και πριν από το Big Brother και μετά.

Μου στέλνουν πολλά δώρα, χρυσαφικά, ρούχα, παπούτσια, καπέλα, μαγιό. Επειδή θέλω να κάνω ξανθά παιδιά, γι’ αυτό ψάχνω και ξανθό άντρα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Για την σάτιρα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε: «Όταν η σάτιρα γίνεται προσωπική επίθεση και αφορά και την ιδιότητά μου ως δικηγόρος, εκεί είμαι κάθετη, κατηγορηματική, δεν αναγνωρίζω κανένα ελαφρυντικό».

Για τον Νίκο Μουτσινά, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε: «Να ρωτήσετε τον ίδιο για πέρυσι. Με είχαν προσκαλέσει πέρυσι, μου το ακύρωσαν εκείνοι.

Νίκος Μουτσινάς διπλή επίθεση

Τα... υπονοούμενα της Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη προλόγισε την συνέντευξη που έδωσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κι όσα είπε, δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη προλόγισε το βίντεο, που η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δήλωσε τον λόγο για τον οποίο δεν πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ως εξής:

«Σηκώνομαι γιατί έχω να σας πω μεγάλο νέο. Επειδή τόσους μήνες κατηγορούμαι…

Από πάρα πολλούς ότι δεν πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Δεν είμαι η μοναδική Μαρία, που δεν πάει καλεσμένη στην εκπομπή του ρε παιδιά. Είναι κι άλλη μία, η Άννα Μαρία αλλά δεν είμαι μόνο εγώ».

Η Μαρία Ηλιάκη άφησε την σπόντα της για τον λόγο που δεν την έχουμε δει καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share