Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Εκτός εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη: Η ξαφνική αδιαθεσία που την ανάγκασε να αποχωρήσει (video)

Τι συνέβη;

28 Νοεμβρίου 2021 15:51
Εκτός εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη: Η ξαφνική αδιαθεσία που την ανάγκασε να αποχωρήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία μικρή αδιαθεσία που ένιωσε η Μαρία Ηλιάκη εν ώρα εκπομπής, την ανάγκασε να βρεθεί εκτός πλατό καθώς έπρεπε πρώτα να ηρεμήσει.

H Μαρία Ηλιάκη, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου κατά την επιστροφή από διαφημίσεις, ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και χρειάστηκε να αποχωρήσει από τα πλατό για να βρεθεί στο καμαρίνι της ώστε να ηρεμήσει και να νιώσει καλύτερα. Μία εβδομάδα νωρίτερα, η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου απουσίαζε από την εκπομπή, αφού βγήκε θετική στον Covid-19.

ηλιάκη-1

Οι στενοί συνεργάτες της φυσικά έσπευσαν να την βοηθήσουν με την Κατερίνα Καραβάτου... αγανακτισμένη να λέει πως πρέπει να κάνουν ένα ευχέλαιο καθώς πολλά έχουν πέσει τελευταία στην ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι την περασμένη εβδομάδα νόσησε η ίδια η Κατερίνα από κορονοϊό και χρειάστηκε να απέχει από την παρουσίαση της εκπομπής προκειμένου να απομονωθεί, να γίνει καλά και να επιστρέψει δριμύτερη στις υποχρεώσεις της.

Σήμερα φαίνεται πως ήταν η σειρά της Μαρίας Ηλιάκη η οποία ευτυχώς, ένιωσε γρήγορα καλύτερα και επέστρεψε μετά από πέντε λεπτά στο πλευρό της καλής της φίλης Κατερίνας που αδίκως τελικά εξερράγη και τα έβαλε με τη... μοίρα και το κακό μάτι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share