Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άκυρο της Μαρίας Ηλιάκη στον Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για...»

Όσα ξεκαθάρισε η ίδια για τη σχέση τους

3 Νοεμβρίου 2021 23:23
Άκυρο της Μαρίας Ηλιάκη στον Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά μίλησε η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας για την τηλεοπτική της επιστροφή μαζί με την καλή της φίλη Κατερίνας Καραβάτου και την παρότρυνση από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Παράλληλα, ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε μια έντονη κόντρα τον τελευταίο καιρό, με το γνωστό παρουσιαστή να μην κρύβει την απογοήτευσή του απέναντι σε δύο συναδέλφους του, με τις οποίες κάποτε ήταν κολλητός.

Όσο αναφορά το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στην εκπομπή του Mega “Τι λες τώρα” η ίδια είπε: «Το σκέφτηκα, το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού».

Στη συνέχεια, η Μαρία Ηλιάκη πρόσθεσε: «Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του. Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό. Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας. Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο».

Μαρία Ηλιάκη και Νίκος Μουτσινάς

Ανάμεσα σε όσα είπε για την νέα της ζωή στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να ξαναμιλήσει για τον Νίκο Μουτσινά ενώ όταν η ίδια ρωτήθηκε απάντησε: «Δε θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share