Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Χρανιώτης-Καλογεράκου απάντησαν όπως έπρεπε στον Γονίδη: «Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων…»

Έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους οι δύο ηθοποιοί

15 Φεβρουαρίου 2021 19:55
Χρανιώτης-Καλογεράκου απάντησαν όπως έπρεπε στον Γονίδη: «Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Σταμάτης Γονίδης προχώρησε σε μια δήλωση αρκετά ύποπτη σχετικά με τις καταγγελίες, που γίνονται τελευταία στον χώρο της υποκριτικής, με τον Γιώργο Χρανιώτη και την Φιλίτσα Καλογεράκου να απαντούν ακριβώς, όπως έπρεπε.

Υπενθυμίζεται, ότι στη δήλωσή του στο «Σου Κου Family», ο τραγουδιστής είχε πει τα εξής: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις».

Σταμάτης Γονίδης: Δυναμική απάντηση στις δηλώσεις του από Χρανιώτη-Καλογεράκου

Την έντονη αντίδρασή του στις παραπάνω δηλώσεις, εξέφρασε με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Χρανιώτης, γράφοντας ότι «φαντάζομαι κύριε Γονίδη, ότι και εγώ που έχω πάει σε πολλά σπίτια συναδέλφων και σκηνοθετών για να δουλέψω ή να κουβεντιάσω, μάλλον θα έχω βιαστεί. Αυτό δεν συνεπάγεται από τα λεγόμενά σας;».

Παρόμοια αντίδραση είχε και η Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία ανέφερε: «Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων #Γονίδης».

Χρανιώτης-Καλογεράκου απάντηση στον Γονίδη

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε «Θα μου κάτσεις» και μετά θα ανεβάσουμε το έργο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε όσα έζησε την στιγμή που βρέθηκε επαγγελματικά με γνωστό παραγωγό του θεάτρου για να συζητήσουν για το θεατρικό έργο που θα ανέβαζαν.

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε «Θα μου μάτσεις» και μετά θα ανεβάσουμε το έργο»

«Είχα τα πνευματικά δικαιώματα ενός θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να μπορέσω να το ανεβάσω. Ο εν λόγω κύριος ήταν σεναριογράφος – συγγραφέας -παραγωγός κινηματογράφου και τηλεόρασης. Κανονίζουμε επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει, ώστε αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε συνεργασία. Του δίνω το έργο και ο κύριος «Χ» μου απαντάει:

«Αγαπητή κυρία Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε. Αν δεν… δεν». Του είπα όχι και σηκώθηκα κι έφυγα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της ηθοποιού Στέλιος Σούρλας δήλωσε: «Η εντολή η οποία έχω είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση, στην οποία θα ζητούμε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος αυτού του ανθρώπου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την εργασιακή ανάγκη της εντολέας μου για να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορέξεις του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share