Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Χρανιώτη - Πέθανε ο πατέρας του

«Βαθιά» θλίψη για τον αγαπημένο ηθοποιό

4 Ιανουαρίου 2021 21:00
«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Χρανιώτη - Πέθανε ο πατέρας του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Βαρύ» είναι το πένθος για τον Γιώργο Χρανιώτη, καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός, που μάλιστα πρόσφατα έγινε γονιός, ενημέρωσε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instragram, ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Ο ηθοποιός τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα και μία υπέροχη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Γιώργος Χρανιώτης: Η ανάρτηση για τον πατέρα του

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν με έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ’ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να με ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ’ αυτούς. Και αυτοί με σένα.

Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!! Να μου λείπεις αγόρι μου... Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Γιώργος Χρανιώτης: Όταν βρέθηκε εκείνος μια ανάσα από το θάνατο

Ο Γιώργος Χρανιώτης που λατρέψαμε μέσα από το Survivor 1 βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρω1νό» και μίλησε για την αγάπη του για το σερφ η οποία τον έχει κάνει να ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Γης και σε ένα από αυτά έφτασε μια ανάσα από τον... θάνατο!

«Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη. Το σερφ είναι εθισμός. Έχουν φτάσει να διαλυθούν οικογένειες για να κάνουν σερφ γιατί το κορίτσι δεν ακολουθούσε..»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την εμπειρία του πριν μερικά χρόνια που πήγε να πνιγεί. «Έχω πάει να πνιγώ στο Μαρόκο», τόνισε και πρόσθεσε πως δεν είχε κλείσει καλά το φερμουάρ της στολής του με αποτέλεσμα να μπει αρκετό νερό μέσα, να βαρύνει και να κοντέψει να πνιγεί. Ένα μεγάλο κύμα τον πέταξε σε κάποια βράχια και έτσι σώθηκε.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία και παραδέχτηκε πως δεν είναι θρήσκος αλλά πιστεύει στον Θεό.

«Δεν είμαι θρήσκος. πιστεύω στον Θεό αλλά όχι με τη θρησκευτική έννοια.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share