Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Παίκτης του Survivor 1 μπαίνει στην Φάρμα του ΑΝΤ1!

Σμίγει ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη!

14 Ιανουαρίου 2021 14:40
Παίκτης του Survivor 1 μπαίνει στην Φάρμα του ΑΝΤ1!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φάρμα: Ποιος είναι ο παίκτης του Survivor 1 που θα μπει στην Φάρμα του ΑΝΤ1 και θα σμίξει ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Είναι γνωστός πως ο Σάκης θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ΑΝΤ1 την ίδια ώρα που σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του καναλιού για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι, με δύο ονόματα έκπληξη να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Δείτε ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη Φάρμα!

Και ενώ η δεύτερη τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη αρχίσει, ένα ακόμα πρόγραμμα “σηκώνει τα μανίκια του” για να κατέβει στην τηλεοπτική αρένα.

Παίκτης του Survivor 1 μπαίνει στην Φάρμα του ΑΝΤ1!

Όπως είναι γνωστό, ο ΑΝΤ1 αυτή την περίοδο προετοιμάζει την επαναφορά της “Φάρμας”, η οποία όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα είναι κοντά μας, αφού οι διαδικασίες για να “στηθεί” το concept μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ο χώρος βρέθηκε, η ομάδα πίσω από τις κάμερες το ίδιο, και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Και ενώ ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα όπως αυτό του Λάκη Γαβαλά, της Νικολέτας Καρρά και του Ιβάν Σβιτάιλο, σήμερα προστέθηκαν και άλλα ονόματα στην λίστα.

Οι Γιώργος Χρανιώτης και Θανάσης Βισκαδουράκης ένα βήμα πριν μπουν στη Φάρμα

πως αποκάλυψε η εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, μια πρώτη κουβέντα για να γίνουνε… τηλεοπτικοί αγρότες έκαναν με την παραγωγή ο Θανάσης Βισκαδουράκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Χρανιώτης Survivor Φάρμα

Αυτοί οι αγαπημένοι ηθοποιοί είναι πρόσωπα τα οποία οι άνθρωποι της παραγωγής, θέλουν πολύ να λάβουν μέρος στο show. Οι πρώτες συζητήσεις, λοιπό, έγιναν σε θετικό κλίμα, χωρίς, όμως, κανείς από τους δύο να έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1.

Ένα ακόμα όνομα που φλερτάρει έντονα με τη… ζωή στη φύση είναι και ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο όποιος, όμως έχει δεχτεί πρόταση και από το Survivor.

Από το μυαλό των ανθρώπων της παραγωγής φυσικά και έχουν περάσει και πολλά ακόμα ονόματα, τα οποία έχουν πέσει στο τραπέζι έτσι. Στόχος είναι να βρουν τους ανθρώπους οι οποίοι θα δέσουν καλά μεταξύ τους, με σκοπό να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι επαφές γίνονται με σταθερούς, αλλά θα έλεγε κανείς αργούς ρυθμούς, αφού το ριάλιτι όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να βγει στον αέρα πριν το Μάρτιο. Άρα υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει μια πιο προσεκτική επιλογή.

Ο πρώτος κύκλος των επαφών με τους συγκεκριμένους ανθρώπους φαίνεται πως έχει κλείσει. Σύντομα θα περάσουν στη δεύτερη συνάντηση, όπου θα γίνουν πιο λεπτομερείς κουβέντες. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις εξελίξεις και ποιοι θα είναι τελικά οι ηθοποιοί που θα μπουν στο νέρο ριάλιτι, Φάρμα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share