Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Φρικτές αποκαλύψεις για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι 4 απόπειρες αυτοκτονίας και τα σκοτεινά μυστικά

Τα μυστικά αυτά την... "έπνιγαν"!

20 Ιανουαρίου 2021 08:46
Φρικτές αποκαλύψεις για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι 4 απόπειρες αυτοκτονίας και τα σκοτεινά μυστικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια διαφορετική διάσταση στη ζωή και το χαρακτήρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίνει ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο γίνονται πολλές αποκαλύψεις, κυρίως για το πόσο δυστυχισμένη ήταν με τον Κάρολο.

Μπορεί για τους πολίτες ο γάμος του Κάρολου με τη Νταϊάνα να ήταν ένα παραμύθι, για την ίδια, όμως, αποδείχθηκε μάλλον εφιάλτης. Το τραγικό και πρόωρο τέλος της "πριγκίπισσας του λαού", έδωσε μυθικές διαστάσεις στο πρόσωπό της και βέβαια μέχρι σήμερα οι άγνωστες πτυχές της ζωής της εξακολουθούν να απασχολούν τα ΜΜΕ και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα απόπειρες αυτοκτονίας

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ντοκιμαντέρ, η Νταϊάνα ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές. Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο "Being Me: Diana", περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Νταϊάνα, ενώ αποκαλύπτει και τις μάχες για τη ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές.

Η Νταϊάνα εικάζεται ότι έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ήταν βουλιμική. Η ιστορία ξεκινάει να ξετυλίγεται από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι το δυστυχισμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Τέλος, η σειρά περιέχει συνομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, ενώ επικεντρώνεται στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν εκείνη και ο Κάρολος χωρίσουν επίσημα. Μιας και αναφερθήκαμε στον Κάρολο και στην Νταϊάνα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε μετά το χωρισμό τους.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα - ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι έβαλαν μαζί της στο φέρετρο πριν τη θάψουν;

Ήταν πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 31 Αυγούστου 1997, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι.

Λίγες ώρες νωρίτερα το αυτοκίνητο που τη μετέφερε είχε τρακάρει στο τούνελ Pont de l’Alma. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο οδηγός Henri Paul πέθαναν στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones.

Όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν έχουν γίνει αντικείμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας. Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατός της, οι απαιτήσεις να επιστρέψει η βασίλισσα Ελισάβετ από το Balmoral και οι γιοι της στην πομπή της κηδείας της!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα φέρετρο

Λίγες ημέρες πριν από την 20ή επέτειο του θανάτου της βγήκαν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες. Έγινε γνωστό, ότι ο βοηθός της, Paul Burrell ήταν επιφορτισμένος με το να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο.

Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share