Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο φως σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη "βόμβα" μετά το διαζύγιο!

"Πανικός" στο Buckingham αμέσως μετά το χωρισμό!

5 Ιανουαρίου 2021 13:02
Στο φως σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός είχε γίνει στο Buckingham με τη συνταρακτική αποκάλυψη που είχε γίνει. Την είχε κάνει η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το διαζύγιο και όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο.

Ο γάμος της αγαπημένης λαίδης με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν μία σκέτη τραγωδία. Κανένας από τους δύο δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένος, γεγονός που οδήγησε μετά από χρόνια στο διαζύγιο των δύο. Λίγο πριν, όμως, έγινε γνωστό πως ο Κάρολος είχε απατήσει τη Νταϊάνα με τη μέλλουσα σύζυγό του, Καμίλα.

πριγκίπισσα Νταϊάνα - πρίγκιπας Κάρολος διαζύγιο

Το σκάνδαλο ξέσπασε και το ζευγάρι χώρισε, με τη Νταϊάνα να παραχωρεί μία μακροσκελή συνέντευξη σχετικά με το τι συνέβη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η πριγκίπισσα έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε πως και η ίδια είχε απατήσει τον Κάρολο κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει πως διατηρούσε σχέση με το σωματοφύλακά της -διαβάστε εδώ "καυτές" αποκαλύψεις για τη ζωή της-. Δεν ήταν άλλωστε, λίγες οι φορές που ο φακός είχε “συλλάβει” τους δυο τους.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη για τις φωτογραφίες της και το μεγάλο της μυστικό

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε τη δική της πόζα, η οποία αποτελούσε εγγύηση για μία υπέροχη βασιλική φωτογραφία, όπως είχε αποκαλύψει ο φωτογράφος, Tim Rooke. Ποιο ήταν το μυστικό της;

Η πριγκίπισσα ήταν πολύ αγαπητή στον κόσμο! Όχι μόνο την λάτρευε το κοινό, κερδίζοντας το ψευδώνυμο "The People’s Princess", αλλά και ο φακός, αφού σε φωτογραφία έβγαινε πάντα άψογη.

Ποιο ήταν το μυστικό της;

Συγκεκριμένα, ο Tim Rooke εξήγησε ακριβώς ποια ήταν η τακτική της Νταϊάνα για να φαίνεται πάντα άψογη στις βασιλικές φωτογραφίσεις: "Συχνά, αυτό που κάνουν τα βασιλικά μέλη μπορεί να είναι πολύ βαρετά. Μπορεί να είναι κάποιος που περπατά προς το αυτοκίνητο και να ανοίγει μια πόρτα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα μυστικό για φωτογραφίες

Αυτό που έκανε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ήταν σίγουρα βαρετό και καθόλου σύνηθες γι’ αυτό παρήγαγε πάντα υπέροχες φωτογραφίες. Νομίζω ότι τράβηξα μια φωτογραφία της, στα 36α γενέθλιά της, που δυστυχώς ήταν τα τελευταία της γενέθλια, στο Tate Gallery και εκεί είχε διοργανωθεί μια δεξίωση.

Μόλις έφτασε εκεί, λίγο πριν μπει μέσα, έκανε μια απολύτως υπέροχη πόζα, που συνδυαζόταν με ένα ελαφρύ χαιρετισμό. Ενώ τώρα, οι νεότεροι βασιλείς την κάνουν ελαφρώς διαφορετικά. Τείνουν να μιλούν με το άτομο που τους χαιρετά -μια αρκετά ευγενική κίνηση- που όμως γίνεται χωρίς να σκέφτονται ότι φωτογραφίζονται. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάντα το πρόσεχε αυτό και φυσικά, με τη Νταϊάνα πάντα ήξερες ότι θα έβγαζες μια καλή φωτογραφία."

Πριγκίπισσα Νταϊάνα γενέθλια

Ο Tim Rooke, επίσης, πρόσθεσε τι θυμάται από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στη μεταξύ τους συνεργασία. "Ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό άτομο. Ήταν υπέροχο να την φωτογραφίζεις." Μετά το θάνατο της το 1997 -δείτε εδώ τι είπε λίγο πριν ξεψυχήσει-, ο ίδιος συνέχισε να φωτογραφίζει τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τσαρλς, ο οποίος ήξερε επίσης να ποζάρει στην κάμερα, αλλά, σαφώς, με πολύ διαφορετικό τρόπο από την Νταϊάνα.

"Πέρασα χρόνια φωτογραφίζοντας τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ιδιαίτερα μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είναι πραγματικά υπέροχος για τη λήψη φωτογραφιών. Θα φορέσει καπέλα και θα κάνει κάθε είδους διαφορετικά πράγματα", είπε ο Rooke για το διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share