Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη για τις φωτογραφίες της και το μεγάλο της μυστικό

Πώς έβγαινε πάντα άψογη στις φωτογραφίες;

29 Δεκεμβρίου 2020 11:42
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη για τις φωτογραφίες της και το μεγάλο της μυστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε τη δική της πόζα, η οποία αποτελούσε εγγύηση για μία υπέροχη βασιλική φωτογραφία, όπως είχε αποκαλύψει ο φωτογράφος, Tim Rooke. Ποιο ήταν το μυστικό της;

Η πριγκίπισσα ήταν πολύ αγαπητή στον κόσμο! Όχι μόνο την λάτρευε το κοινό, κερδίζοντας το ψευδώνυμο "The People’s Princess", αλλά και ο φακός, αφού σε φωτογραφία έβγαινε πάντα άψογη.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ποιο ήταν το μυστικό της;

Συγκεκριμένα, ο Tim Rooke εξήγησε ακριβώς ποια ήταν η τακτική της Νταϊάνα για να φαίνεται πάντα άψογη στις βασιλικές φωτογραφίσεις: "Συχνά, αυτό που κάνουν τα βασιλικά μέλη μπορεί να είναι πολύ βαρετά. Μπορεί να είναι κάποιος που περπατά προς το αυτοκίνητο και να ανοίγει μια πόρτα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα μυστικό για φωτογραφίες

Αυτό που έκανε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ήταν σίγουρα βαρετό και καθόλου σύνηθες γι’ αυτό παρήγαγε πάντα υπέροχες φωτογραφίες. Νομίζω ότι τράβηξα μια φωτογραφία της, στα 36α γενέθλιά της, που δυστυχώς ήταν τα τελευταία της γενέθλια, στο Tate Gallery και εκεί είχε διοργανωθεί μια δεξίωση.

Μόλις έφτασε εκεί, λίγο πριν μπει μέσα, έκανε μια απολύτως υπέροχη πόζα, που συνδυαζόταν με ένα ελαφρύ χαιρετισμό. Ενώ τώρα, οι νεότεροι βασιλείς την κάνουν ελαφρώς διαφορετικά. Τείνουν να μιλούν με το άτομο που τους χαιρετά -μια αρκετά ευγενική κίνηση- που όμως γίνεται χωρίς να σκέφτονται ότι φωτογραφίζονται. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάντα το πρόσεχε αυτό και φυσικά, με τη Νταϊάνα πάντα ήξερες ότι θα έβγαζες μια καλή φωτογραφία."

Πριγκίπισσα Νταϊάνα γενέθλια

Ο Tim Rooke, επίσης, πρόσθεσε τι θυμάται από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στη μεταξύ τους συνεργασία. "Ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό άτομο. Ήταν υπέροχο να την φωτογραφίζεις." Μετά το θάνατο της το 1997 -δείτε εδώ τι είπε λίγο πριν ξεψυχήσει-, ο ίδιος συνέχισε να φωτογραφίζει τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τσαρλς, ο οποίος ήξερε επίσης να ποζάρει στην κάμερα, αλλά, σαφώς, με πολύ διαφορετικό τρόπο από την Νταϊάνα.

"Πέρασα χρόνια φωτογραφίζοντας τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ιδιαίτερα μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είναι πραγματικά υπέροχος για τη λήψη φωτογραφιών. Θα φορέσει καπέλα και θα κάνει κάθε είδους διαφορετικά πράγματα", είπε ο Rooke για το διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share