Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

68χρονος Δημήτρης: «Γνώρισα μια κυρία στο πάρκο και θέλω να χωρίσω»

Αληθινή ιστορία

9 Οκτωβρίου 2020 17:05
68χρονος Δημήτρης: «Γνώρισα μια κυρία στο πάρκο και θέλω να χωρίσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 68χρονου Δημήτρη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο 68χρονος Δημήτρης έχει θέμα με την σύζυγό του. Δεν τον αφήνει να βγαίνει καθόλου έξω. Βγαίνει μόνο έξω βόλτα με τον σκύλο του. Μία φορά που βγήκε βόλτα γνώρισε μία κυρία στο πάρκο και έχει τρελαθεί. Δύο βδομάδες μετά προχώρησε το πράγμα μεταξύ τους και τώρα θέλει να χωρίσει τη σύζυγό του για να κάνει σχέση με την γυναίκα που γνώρισε στο πάρκο.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Τζέση: «Δε θέλω η αδελφή μου να…»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Τζέσης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Τζέση είναι 29 χρονών και από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο. Πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων, πριν 8 χρόνια περίπου, αλλά είχε άλλες ασχολίες τότε και δεν το συνέχισε. Τώρα της ξαναμπήκε η ιδέα να το συνεχίσει, έκανε αίτηση αλλά λόγω ηλικίας δεν την πέρασαν. Η Τζέση έπεσε πολύ ψυχολογικά. Βλέποντας τα ριάλιτι αντιλήφθηκε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να βγάλει ένα πραγματικό μοντέλο απλά τα βγάζουν για να προωθήσουν κάποια άτομα. Τώρα η 22χρονη αδερφή της θέλει να δηλώσει συμμετοχή για ριάλιτι αλλά δεν θέλουν η Τζέση και η μητέρα της, γιατί πιστεύουν ότι δεν θα την πάρουν επειδή δεν έχει κάτι δραματικό για να την πάρουν.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share