Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

53χρονη Έφη: Αγαπώ δύο άντρες και ζούμε όλοι μαζί - Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου...

Αληθινή ιστορία!

9 Οκτωβρίου 2020 09:30
53χρονη Έφη: Αγαπώ δύο άντρες και ζούμε όλοι μαζί - Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της 53χρονης Έφης, η οποία όπως εκμυστηρεύεται αγαπάει δύο άντρες και ζούν όλοι μαζί και μάλιστα τα παιδιά της και τα εγγόνια της το έχουν αποδεχθεί! Επίσης, συγκλονίζει η αληθινή ιστορία του 32χρονου Παναγιώτη, ο οποίος λέει ότι: «Η γυναίκα μου με παραμελούσε και πήγα για ένα βράδυ με την πρώην σύζυγό μου. 2 μήνες μετά μου είπε ότι...».

Αναλυτικά η αληθινή της ιστορία:

Τον άντρα μου τον γνώρισα στα 18 μου. Ήταν ένα είδος προξενιού δεδομένου πως εκείνες τις εποχές οι γονείς ήθελαν να ξέρουν την οικογένεια του υποψηφίου συντρόφου και να έχουν εχέγγυα για την ποιότητά του, το χαρακτήρα του και το κοινωνικό του περίγυρο.

Ο γάμος μου ήταν πολύ ευτυχισμένος. Ο άντρας μου ένα εξαιρετικό πλάσμα με γενναιοδωρία, ευσπλαχνία, καλός σύζυγος και καλός πατέρας με αγάπησε και τον αγάπησα πολύ.

Από τα 18 έως τα 53 μου ζήσαμε ήρεμα και ευτυχισμένα χρόνια, γεμάτα από γέννες, σπουδές παιδιών, γάμους, βαπτίσεις και απώλειες.

Μια ημέρα- χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια κουβέντα ή να έχει ειπωθεί κάτι ως σκέψη- έφερε έναν καλό του φίλο που μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα ,στο σπίτι μας, για φαγητό.

Τότε με χτύπησε κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο διαισθάνθηκε και ο άντρας μου. Επρόκειτο για μια στιγμή που άλλαξε εντελώς το ροή της δικής μας έως σήμερα ιστορίας και στάθηκε η αφορμή να γίνουμε όλοι μια οικογένεια.

Ο άντρας αυτός ήταν πιο νέος από εμάς κατά 10 χρόνια και είναι συγγραφέας. Εγώ ζωγράφος και ο άντρας μου αρχιτέκτονας.

Ο Κώστας ο συγγραφέας χωρίς να το καταλάβω μπήκε στην καθημερινότητά μας. Στην αρχή ως επισκέπτης και στη συνέχεια ως συγκάτοικος. Του παραχωρήσαμε ένα υπέροχο δωμάτιο με μπάνιο και ξεχωριστό χώρο γραφείου στη μεζονέτα μας και εμείς μείναμε με τον άντρα μου κανονικά στο δωμάτιό μας.

Η καθημερινή τριβή και τα κοινά ενδιαφέροντα σε συνδυασμό με την έλξη μας έφεραν πιο κοντά. Σήμερα, συνεχίζουμε να ζούμε όλοι μαζί. Τα παιδιά μας, τα εγγόνια και οι φίλοι μας, μας έχουν αποδεχτεί.

Εμείς, όμως, είμαστε ευτυχισμένοι, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και δεν υπάρχει καμία πρόστυχη σκέψη ή συμπεριφορά που να στοιχειώνει το ερωτικό αυτό τρίγωνο. Είμαστε καλά, νιώθουμε γεμάτοι μέσα μας και αυτό είναι το ζητούμενο της ζωής!

Το ερωτικό τρίγωνο βασίζεται περισσότερο στα συναισθήματα και λιγότερο στην σαρκική απόλαυση. Άλλωστε ο έρωτας είναι κυρίως στο μυαλό και στη ψυχή, μετά από μια ηλικία.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share