Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor αποκλειστικό: O μεγάλος νικητής της σημερινής ασυλίας και ο τραυματισμός του Μάριου που στιγματίζει το παιχνίδι! (videos)

29 Μαΐου 2017 10:22
Survivor αποκλειστικό: O μεγάλος νικητής της σημερινής ασυλίας και ο τραυματισμός του Μάριου που στιγματίζει το παιχνίδι! (videos)

Δύο βδομάδες μετά το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας και την αποχώρηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου η αγωνία επιστρέφει σε Διάσημους και Μαχητές σχετικά με το ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα ατομικά αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

UPTADE- Έκτακτο: Έχουμε τον νικητή της σημερινής ασυλίας καθώς και τους προτεινόμενους προς αποχώρηση! (Δείτε εδώ)

Η αγωνία και η ένταση είναι περισσότερη από ποτέ, κάτι που φαίνεται και από το τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, αφού και στους δέκα παίκτες, πριν την μάχη, πρώτο θέμα συζήτησης είναι ο μεγάλος αγώνας που θα ακολουθήσει!

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Σίγουρα το παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες στο Survivor είναι αρκετό, όπως το σκάνδαλο που σας αποκάλυψε το Athensmagazine.gr σχετικά με τα... χρωστούμενα της παραγωγής προς του Μαχητές για το περιβόητο τροχαίο (Διαβάστε εδώ), ωστόσο πλέον όλα μπαίνουν στο περιθώριο για την τελική ευθεία!

Με την ψυχολογία στα ύψη θα πάνε στον... τελικό της ασυλίας οι Μαχητές, οι οποίοι κατάφεραν στο αγώνισμα της Κυριακής να κερδίσουν με μεγάλη διαφορά τους Διάσημους και να απολαύσουν το απίστευτο έπαθλό με στιγμές χαλάρωσης σε ένα ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις!

Οι παίκτες, έφτασαν σε ένα μέρος, πραγματικά ονειρικό, που όλοι μας θα θέλαμε να πάμε, και μετά από τόσο καιρό, χαλάρωσαν, έκαναν τα μπάνια τους στο τζακούζι, ήπιαν τα κοκτέιλ τους, έφαγαν τα φρούτα τους, πλύθηκαν και έπλυνα τα δόντια τους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ωστόσο, αυτό που σίγουρα έκανε τη διαφορά, ήταν το μασάζ! Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξαπλώσουν στα κρεβάτια, να χαλαρώσουν με την ατμόσφαιρα που υπήρχε και μετά από καιρό να έρθει στα φυσιολογικά το σώμα τους. Μάλιστα, ο Βασάλος φεύγοντας, μοίρασε και τα φιλιά του στις κοπέλες που τον χαλάρωσαν!

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΥΛΙΑ

Για να περάσουμε πλέον στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν την δική τους μάχη με μοναδικό στόχο την παραμονή ενός ατόμου από την ομάδα τους στο παιχνίδι! Στο σημερινό αγώνισμα ξεκάθαρο φαβορί για την ασυλία είναι οι.... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share