Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

"Ναι, είμαι gay": Κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε τις ερωτικές του προτιμήσεις!

Βόμβα στην ελληνική showbiz!

24 Νοεμβρίου 2018 11:59

Σαν κεραυνός είχε σκάσει στην ελληνική showbiz η αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού, πριν από 3 χρόνια, πως είναι gay!

Κι αυτό γιατί ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα για τις ερωτικές του προτιμήσεις! Μέχρι που αποκάλυψε ο ίδιος πως παντρεύτηκε στο εξωτερικό... άνδρα!

Φυσικά και αναφερόμαστε στον Φώτη Σπύρου, τον πασίγνωστο ηθοποιό που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από το "Θα σε δω στο Πλοίο" στον Alpha, αλλά και το "Κόκκινο Δωμάτιο" στο Mega!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Αναλυτικά όλα όσα είχε δηλώσει στην τότε συνέντευξή του:

«Γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ στην Ελλάδα; Γιατί να πρέπει να φύγω; Θα έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε. Θέλει πολύ θάρρος αυτό, δεν είναι εύκολο, κι εγώ βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μήνυμα δεν είναι το να είμαστε γκέι, όχι, δεν το συζητάω αυτό. Εγώ λέω ότι μου συνέβη αυτό από μικρός και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας. Αποφάσισα να το μοιραστώ και αποφάσισα τώρα να παντρευτώ.

Είμαι οκτώ φορές περισσότερο άντρας από αυτούς που θα πουν μια βλακεία για μένα. Δεν με έχει πει ποτέ κανείς στη ζωή μου με αυτή τη λέξη γιατί απλούστατα θα έτρωγε ξύλο, εγώ δέρνω. Πρέπει να μιλάμε και γι' αυτά και ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Με το θάρρος μου, δίνω ένα βήμα να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι γκέι. Είναι επώδυνο και πραγματικά το πληρώνουμε. Εγώ βγήκα και είπα ότι παντρεύομαι. Δεν κατάλαβα; Θα ντραπώ; Δεν ντρέπομαι κανέναν, δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Βρήκα τον άνθρωπό μου και θα παντρευτώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share