Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

3 γυναίκες του ζωδιακού που φοβίζουν περισσότερο τους άντρες!

Προσέξτε αυτές τις γυναίκες!

19 Οκτωβρίου 2019 12:10
3 γυναίκες του ζωδιακού που φοβίζουν περισσότερο τους άντρες!

Ζώδια, υπάρχουν τρεις τύποι γυναικών του ζωδιακού που είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Που φοβίζουν τους άντρες!

Προσοχή: Τέσσερα ζώδια που περιμένουν πολλές φουρτούνες μέχρι το 2020!

Η κακή τους πλευρά έρχεται στην επιφάνεια, όταν ένας άντρας δεν τους φερθεί σωστά. Θα τον τσακίσουν και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Αλλά θα έχουν και δίκιο. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι 3 γυναίκες πρέπει να φοβάται ένας άντρας και να μην προσπαθήσει να τις ξεγελάσει!

1.Σκορπιός

Η Σκορπίνα, στα συγκεκριμένα ζώδια είναι πρώτη και καλύτερη. Σε καρφώνει με το βλέμμα, σε σκανάρει κυριολεκτικά, από πάνω μέχρι κάτω και είναι μια πραγματική απειλή για όποιον προδώσει την εμπιστοσύνη της. Το ένστικτό της δεν την ξεγελά με τίποτα. Όσο κι αν το αρνηθεί ο άλλος, γνωρίζει πολύ καλά τι κι αν συνέβη κάτι. Οπότε καλό θα ήταν να τη μιλήσει ειλικρινά από πριν γιατί μετά θα βιώσει στο πετσί του τι σημαίνει η φράση «ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι».

Τα λόγια και τις εξηγήσεις τα θεωρεί περιττά, περνάει κατευθείαν στη δράσηκαι βοήθειά του. Δεν θα σταματήσει, αν δεν κάνει το συγκεκριμένο άντρα… να φτύσει το γάλα της μαμάς του.

2. Αιγόκερως

Η δεύτερη πιο φοβιστική γυναίκα είναι η Αιγοκερίνα. Συγκαταλέγεται και αυτή στα ζώδια που θα πρέπει να φοβούνται. Έχει αυστηρό ύφος, ενίοτε και παγωμένο, με το που θα σε συναντήσει θα σε μετρήσει από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς να σηκώσει καν το φρύδι.

Έχεις την αίσθηση ότι σε κοιτάει και ταυτόχρονα σκέφτεται «έλα, πες τη βλακεία σου και συ, να με φτιάξεις». Αν ένας άντρας κάνει το λάθος να την υποτιμήσει ή να θεωρήσει ότι με δυο γλυκόλογα και κανα λουλουδικό θα την τουμπάρει, τότε τα θέλει ο οργανισμός του. Δυο κουβέντες θα του πει και αρκούν για να του κοπεί ο βήχας, τα ήπατα και να μετανιώνει για μια ζωή για το θράσος που έδειξε. Για να μην πούμε ότι θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.

3. Κριός

Ζώδια : Κριαρίνα είναι το πραγματικό αφεντικό και δεν φοβάται να το δείξει. Λειτουργεί έτσι και στην ερωτική και την επαγγελματική της ζωή. Και ένας έξυπνος άντρας θα πρέπει να το αντιληφθεί γρήγορα και να μην πάει να της πουλήσει μαγκιά. Γιατί στάνταρ θα φάει τα μούτρα του, αν όχι… φούσκο.

Έχει αφοπλιστική ειλικρίνεια, μηδενική ανοχή στη βλακεία και την ψευτιά και δεν κολλάει πουθενά και μπροστά σε κανέναν. Αν κάποιος την προκαλέσει, τότε, κακό του κεφαλιού του γιατί θα τον ξευτιλίσει όσο δεν πάει. Επίσης, μην ακούσει τη γνωστή φράση «δεν ξέρω τι θέλω» από άντρα γιατί γίνεται έξαλλη.

Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν εύκολα λεφτά στη ζωή τους!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που όπως και να το κάνουμε είναι λίγο πιο τυχερά από τα υπόλοιπα στον οικονομικό τομέα και αυτό γιατί είναι στη μοίρα τους να καταφέρνουν να κερδίζουν εύκολα χρήματα. Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Εντάξει, τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία, όμως είναι πραγματικότητα ότι μπορούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή σου και πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητα σου. "Μαύρο" Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Τα συγκεκριμένα ζώδια της λίστας λοιπόν, έχουν αυτήν την ιδιαίτερη ικανότητα να κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους και μάλιστα χωρίς αρκετό κόπο. Διάβασε παρακάτω ποια είναι και πως ακριβώς το κάνουν και δες αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι δυναμικό και αποφασιστικό ζώδιο και δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει πολλά πράγματα παράλληλα. Είναι υπεύθυνος και ψύχραιμος και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου αναλαμβάνουν συχνά ηγετικούς ρόλους. Ο Ταύρος λατρεύει τα υλικά αγαθά, θέλει να ζει στην πολυτέλεια, να τρώει το καλύτερο φαγητό και γενικά να απολαμβάνει τη ζωή. Για αυτό ακριβώς και επιλέγει επαγγέλματα που μπορούν να του χαρίσουν αυτόν τον τρόπο ζωής και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για όσα θέλει να αποκτήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι γεννημένος ηγέτης και μπορεί να μένει ήρεμος ακόμα και κάτω από τις χειρότερες πιέσεις. Δε φοβάται να ζητήσει παραπάνω και να απαιτήσει ότι θεωρεί ότι του αξίζει. Επιπλέον είναι πολύ ανταγωνιστικός και πεισμώνει για να καταφέρει όσα θέλει. Παλεύει για να φτάσει στην κορυφή και να πάρει αυτό που θέλει, χωρίς να κάνει υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ευαίσθητος και συνεσταλμένος αλλά όταν θέλει κάτι βρίσκει τον τρόπο να το πάρει. Έχει απίστευτη πειθώ και το ένστικτο του λειτουργεί τέλεια, δείχνοντας του τι πρέπει να κάνει για να εξελιχθεί επαγγελματικά και οικονομικά. Είναι επίμονος και διαπραγματεύεται πολύ έξυπνα για να πάρει όσα ζητήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απίστευτα αξιόπιστος, εργατικός, προσεκτικός και παρατηρητικός, δεν κάνει λάθη και προσέχει πάντα τις λεπτομέρειες. Ακόμα όμως και αν κάνει λάθος το βλέπει πριν γίνει αντιληπτό από τους άλλους και το διορθώνει. Το ότι δεν αφήνει ποτέ τίποτα στη μέση, είναι ο βασικός λόγος που ο Παρθένος βγάζει πολλά λεφτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του και δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν καταφέρει αυτό που θέλει, δηλαδή να βγάλει πολλά λεφτά. Επιπλέον, έχει κυβερνήτη τον Δία, τον πλανήτη των ευκαιριών, κάτι που σημαίνει ότι ο Τοξότης έχει πάντα την τύχη με το μέρος του.

ΛΕΩΝ
Είναι επιβλητικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει αμέσως. Είναι γεννημένος ηγέτης και έχει την ικανότητα να λύνει πολύ εύκολα ότι πρόβλημα και αν εμφανιστεί. Ο Λέοντας συχνά θα έχει θέση ευθύνης στις δουλειές και αν πιστεύει ότι αξίζει αύξηση και προαγωγή, τότε θα καταφέρει να την πάρει.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια «φίδια» που κάθε τους κουβέντα είναι... δηλητήριο!

Υπάρχουν ζώδια που τα βλέπεις και γεμίζεις θετική ενέργεια, υπάρχουν και άλλα που όποτε τα βλέπεις νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι. Εσείς το γνωρίζετε; Γιατί οι δίδυμοι είναι το καλύτερο ζώδιο;

Είναι εκείνα τα ζώδια που ξέρεις ότι δεν έχουν καλό λόγο για κανέναν, που σκέφτονται συνεχώς κακίες για τους άλλους, τις οποίες, μάλιστα, δεν διστάζουν να τις ξεστομίσουν. Κάθε τους κουβέντα… δηλητήριο.

Ποια είναι τα ζώδια «φίδια»;

Λέων
Ο Λέων όταν θέλει να κάνει ένα σχόλιο, δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα το πει δίχως ίχνος τακτ ακόμα και αν πληγώσει τον άλλον. Δεν νοιάζεται καθόλου, παρά μόνο για τον εαυτό του.

Παρθένος
Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι άκρως επικριτικό ζώδιο. Οταν δεν είναι όλα έτσι όπως τα θέλει, μπορεί να πετάξει το φαρμάκι του. Τα σχόλιά του είναι πάντα τόσο ειρωνικά που ακόμα και ο πιο σκληρός μπορεί να προσβληθεί.

Σκορπιός
Οταν ο Σκορπιός «τσιμπάει», τότε δεν γλιτώνει κανείς. Μπορεί να γίνει τόσο πικρόχολος, όσο δεν φαντάζεστε. Η κακία του Σκορπιού, που είναι ένα ζώδιο με αρνητική ενέργεια, ξεπερνά τα όρια και κάνει τους υπόλοιπους να τον κοιτούν με ανοικτό στόμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share