Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Μαύρο" Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Αστρολογικές προβλέψεις!

18 Οκτωβρίου 2019 08:10

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις της εβδομάδας και προειδοποίησε! Ωστόσο εσείς σταθείτε στις προβλέψεις του για το Σαββατοκύριακο! Για ποια ζώδια θα είναι... "μαύρο"; Επίσης, τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου;

Κριός
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας επηρεάζει την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Οι προσδοκίες σας, η δουλειά, οι φίλοι και η καθημερινότητα, δέχονται κύματα ενέργειας τα οποία έχουν τη δύναμη να σας αποπροσανατολίσουν ή να σας κάνουν περισσότερο ανυπόμονους και απρόσεκτους. Η αντίθεση του φαινομένου με τον Ήλιο και τον Άρη, σημαίνει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο.

Αισθηματικά και κοινωνικά φροντίστε ώστε να μην παρασύρεστε από τα γεγονότα, να μην είστε ευέξαπτοι όταν οι άλλοι σας προκαλούν και να μην δημιουργείτε εστίες έντασης με εκείνους που δεν σας συμφέρει.Να είστε ακριβείς σε αυτά που λέτε και να μην επιμένετε σε ότι δεν μπορεί τώρα να αλλάξει.

Ταύρος
Η Πανσέληνος της Κυριακής επηρεάζει τη διάθεση και την οικονομική σας δραστηριότητα. Η εβδομάδα που ακολουθεί σας απασχολεί με εκκρεμότητες που δεν έχουν τακτοποιηθεί και με απαιτήσεις τρίτων απέναντί σας. Φροντίστε να είστε ασφαλείς και να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.

Αισθηματικά συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφό σας, για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ οι ελεύθεροι, γίνετε πιο διπλωμάτες και ευέλικτοι, αν κρίνετε ότι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει μπορεί να ανταποδώσει το ενδιαφέρον σας. Η καλή σας συμπεριφορά στις συνεργασίες και, ορισμένες φορές η καλή σας προετοιμασία θα αποδώσουν καρπούς.Παραμείνετε ψύχραιμοι όταν οι άλλοι δοκιμάζουν τα νεύρα σας!

Δίδυμοι
Αποφύγετε να τα βάλετε με εκείνους που βρίσκονται σε θέση ισχύος. Η Πανσέληνος στον Κριό και οι δύσκολες όψεις της με τον Ήλιο και τον Άρη από τον Ζυγό, επηρεάζουν το νευρικό σας σύστημα και σας κάνουν πιο ευέξαπτους από όσο συνήθως. Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Συγκεντρωθείτε στα σημαντικά της καθημερινότητας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες με το σύστημα, αλλάξτε αντικείμενα που σας ενοχλούν ή περιορίζουν το χώρο σας και, γενικά, δώστε μια δημιουργική διέξοδο στα ταλέντα σας. Μικρά θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν και να επηρεάσουν τα ανακλαστικά σας σε ασχολίες που πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.Κερδίστε χρόνο για τις επιδιώξεις σας!

Καρκίνος
Κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα θα έχουν τη δύναμη να σας αποπροσανατολίσουν. Σκεφτείτε λογικά και όχι συναισθηματικά. Η Πανσέληνος στον Κριό δημιουργεί μια ένταση την οποία δεν μπορείτε να εκλογικεύσετε. Η κοινωνική σας ζωή, οι σπουδές, οι ομαδικές ασχολίες και τα αθλήματα θα σας απασχολήσουν και θα σας εκνευρίσουν.

Αποφύγετε να πείτε τη γνώμη σας σε τομείς που δεν σας αφορούν και μην ενστερνίζεστε καταστάσεις που τώρα δεν αποδίδουν. Αισθηματικά οι μόνιμες σχέσεις θα φτάσουν πολύ κοντά σε κρίσιμες καταστάσεις, αλλά αποφύγετε να ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά με την συμπεριφορά σας.Φροντίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Λέων
Κάποιοι εσωτερικοί σας μηχανισμοί σας προφυλάσσουν από το να πάρετε αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό λειτουργεί σαν μια οφθαλμαπάτη για τους πιο φιλόδοξους από εσάς και, αν δεν προσέξετε, μπορεί να εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει.

Μετριάστε λίγο τους τόνους και αναλογιστείτε πιο είναι το πρωταρχικό καθήκον σας στους τομείς που δραστηριοποιήστε ή σας απασχολούν. Αισθηματικά μην επηρεάζεστε από ότι δεν σας ικανοποιεί και μην αντιδράτε χωρίς να σκέφτεστε. Οι ελεύθεροι έχετε αρκετές πιθανότητες να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά φροντίστε να μην τις αφήσετε μετέωρες, εξ αιτίας μιας παρόμοιας εμπειρίας του παρελθόντος.Όταν είστε ήρεμοι, παίρνετε καλύτερες αποφάσεις!

Παρθένος
Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό, επηρεάζει τη διάθεσή σας, το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει, αλλά και τις φιλίες, ή συγγενικές σας σχέσεις. Επίσης μπορεί να σας δημιουργήσει ένα πρόσθετο άγχος σχετικά με θέματα επαγγελματικά.

Αν είστε όμως συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αν κρατηθείτε εκτός σημείων τριβής στο περιβάλλον σας και αν κάνετε μερικές μικρές υποχωρήσεις στο σπίτι, τότε η επίδρασή της δεν θα είναι τόσο άμεση. Οικονομικά, δέχεστε ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά πριν αποφασίσετε, καλό θα ήταν να ερευνήσετε περισσότερο το θέμα.Αφήστε τους δικούς σας ανθρώπους να σας παρασύρουν στον ενθουσιασμό τους.

Ζυγός
Είναι καιρός να κάνετε μερικές εκκαθαρίσεις στην προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον απέναντί σας Κριό, σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιό σας, επηρεάζει την συμπεριφορά σας και διογκώνει εν μέρει τις αιτίες που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Μην πάρετε αποφάσεις λοιπόν πριν σκεφτείτε διεξοδικά τις συνέπειες που θα επιφέρουν. Επίσης ένα οικονομικό ζήτημα που σας έχει δημιουργήσει εξαρτήσεις και υποχρεώσεις, φαίνεται να μπορεί να τακτοποιηθεί με τη βοήθεια τρίτων. Αισθηματικά η εβδομάδα δεν υπόσχεται τις εξελίξεις που φαντάζεστε.Διοχετεύστε σωστά την ενεργητικότητα και τα ταλέντα σας.

Σκορπιός
Ένταση φέρνει η Πανσέληνος της Κυριακής στα προσωπικά σας ζητήματα. Φροντίστε την συμπεριφορά σας και τις σχέσεις σας με εκείνους που είναι εύκολο να οδηγηθούν τα πράγματα σε αδιέξοδο. Είναι σημαντικό να ηρεμήσετε και να μην επιμένετε εκεί που όλα σας δείχνουν αρκετά αδύναμο. Τα ζώδια που δεν έχουν τύψεις όσο άσχημα και αν φερθούν!

Αισθηματικά, αφήστε το παρελθόν στην ησυχία του και μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τώρα τι έφταιξε και δεν λειτούργησε έτσι όπως θα θέλατε. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει πιο αποφασισμένους στις επιδιώξεις σας και πιο κατασταλαγμένους στις αντιλήψεις σας.Μια αλλαγή στο χώρο διαβίωσης, έστω και μικρή, θα σας βοηθούσε να αλλάξετε οπτική απέναντι σε θέματα που σας απασχολούν.

Τοξότης
Η Πανσέληνος στον Κριό, βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να πάρετε αποφάσεις, ή να ακολουθήσετε άλλες μεθόδους στην επιδίωξη των στόχων σας. Ο Ήλιος και ο Άρης από τον Ζυγό σας βοηθούν να είστε διπλωμάτες και να κερδίζετε εύκολα τις εντυπώσεις σε πεδία ανταγωνισμού.

Παρά το γεγονός ότι η περίοδος δεν ευνοεί επαγγελματικές πρωτοβουλίες, καταφέρνει να βάλει σε τάξη ορισμένες ταραγμένες σχέσεις, να ξεχαστούν αιτίες έντασης και να ομαλοποιηθεί η εκεί καθημερινότητα. Η εβδομάδα επίσης παρουσιάζει ενδιαφέρον για την κοινωνική σας ζωή, με αρκετές προσκλήσεις και συναντήσεις. Ασχοληθείτε με τα άμεσα και όχι τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

Αιγόκερως
Πάρτε πρωτοβουλίες σε θέματα που σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Η καθημερινότητά σας αυτήν την εποχή περιλαμβάνει αρκετές αναστατώσεις τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε. Η Πανσέληνος στον Κριό, σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη από τον Ζυγό, ενισχύει με κάποιο τρόπο τις αντιστάσεις του περιβάλλοντος απέναντί σας.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορείτε να χειριστείτε αποτελεσματικά τα οικονομικά σας. Αισθηματικά φερθείτε λογικά, χωρίς εγωισμούς και χωρίς να θεωρείτε ότι ο σύντροφός σας έχει κάποιους ιδιαίτερους λόγους να σας δημιουργεί προβλήματα. Το τέλος της εβδομάδας σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα και να διασκεδάσετε.Δώστε την πρέπουσα σημασία σε ένα οικονομικό σας ζήτημα.

Υδροχόος
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στον Κριό και σας επιφορτίζει με ευθύνες απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, ή σε συνεργάτες με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους. Οπλιστείτε με υπομονή, αλλά μην καταπιέζεστε όταν διακρίνετε ότι οι άλλοι έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το δικό τους δρόμο.

Αισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να μην δημιουργούνται ανώφελες εντάσεις και όσοι είστε ελεύθεροι αποφύγετε να πιστέψετε τα ωραία λόγια που θα ακούσετε. Οι ανάγκες σας σε αυτόν τον τομέα μπορεί να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις στον περίγυρό σας, ενώ με κάποιο απρόσμενο τρόπο, θα διαπιστώσετε αυτά που πιστεύουν οι άλλοι για εσάς.Περιορίστε τις εξαρτήσεις σας από τρίτους. Δώστε προσοχή στην καλή σωματική σας κατάσταση!

Ιχθύες
Η εβδομάδα που ακολουθεί θα σας φέρει αρκετές φορές στο προσκήνιο του επαγγελματικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Οι πιο δραστήριοι από εσάς θα χρειαστεί να καταφύγετε για μια ακόμη φορά στη διπλωματία και στην ευελιξία του χαρακτήρα σας. Το παιδί ιχθύς έχει ευαίσθητη καρδιά, κερδίζει και δίνει την αγάπη του σε όλους όσους βρίσκονται γύρω του!

Η Πανσέληνος στον Κριό της Κυριακής, φέρνει απρόοπτα, αλλά από την άλλη μεριά σας προσφέρει ποικιλία και ανανεώνει το ενδιαφέρον σας για έναν άνθρωπο ή έναν σκοπό. Αυτήν την φορά όμως, φροντίστε να μην λοξοδρομήσετε και να μην αφήσετε αυτά που ξεκινήσατε στη μέση. Οικονομικά, φροντίστε να παραμείνετε ασφαλείς, αυτάρκεις και ανεπηρέαστοι από τις πιέσεις της εποχής.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share