Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Τι μας περιμένει;

18 Οκτωβρίου 2019 08:41
Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Ζώδια σήμερα: Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της! Ποια ζώδια θα έχουν μια δύσκολη ημέρα;

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε για αργότερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τυχόν προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας για να προφυλαχθείτε από τρικλοποδιές αντιπάλων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί η ψυχολογία σας που δε θα βρίσκεται και στα καλύτερά της, θα επηρεάσει το συναισθηματικό σας τομέα και θα σας σπρώξει σε αλλαγές που δε χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας, απαιτεί προσεκτικούς και σοφούς χειρισμούς, χωρίς ρίσκα ή αβέβαιες επενδύσεις, που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Οι εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων θα είναι ποικίλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταπολεμήστε το φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθηση σας. Η μέρα θα είναι γεμάτη με εντάσεις τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Ποιοι είναι οι 6 ξεχωριστοί λόγοι που θα σας κάνουν να λατρέψετε έναν Παρθένο;

ΖΥΓΟΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες να δουλέψουν προς όφελός σας. Αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην καθημερινότητά σας, προμηνύει η σημερινή ημέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνεται πιο ρεαλιστές. Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δε σας αρέσουν.

ΙΧΘΥΣ: Το κλίμα θα είναι σύνθετο και θα χρειάζονται παντού καλύτεροι συνδυασμοί. Η κατάσταση που επικρατεί αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μονομιάς.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια «φίδια» που κάθε τους κουβέντα είναι... δηλητήριο!

Υπάρχουν ζώδια που τα βλέπεις και γεμίζεις θετική ενέργεια, υπάρχουν και άλλα που όποτε τα βλέπεις νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι. Εσείς το γνωρίζετε; Γιατί οι δίδυμοι είναι το καλύτερο ζώδιο;

Είναι εκείνα τα ζώδια που ξέρεις ότι δεν έχουν καλό λόγο για κανέναν, που σκέφτονται συνεχώς κακίες για τους άλλους, τις οποίες, μάλιστα, δεν διστάζουν να τις ξεστομίσουν. Κάθε τους κουβέντα… δηλητήριο.

Ποια είναι τα ζώδια «φίδια»;

Λέων
Ο Λέων όταν θέλει να κάνει ένα σχόλιο, δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα το πει δίχως ίχνος τακτ ακόμα και αν πληγώσει τον άλλον. Δεν νοιάζεται καθόλου, παρά μόνο για τον εαυτό του.

Παρθένος
Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι άκρως επικριτικό ζώδιο. Οταν δεν είναι όλα έτσι όπως τα θέλει, μπορεί να πετάξει το φαρμάκι του. Τα σχόλιά του είναι πάντα τόσο ειρωνικά που ακόμα και ο πιο σκληρός μπορεί να προσβληθεί.

Σκορπιός
Οταν ο Σκορπιός «τσιμπάει», τότε δεν γλιτώνει κανείς. Μπορεί να γίνει τόσο πικρόχολος, όσο δεν φαντάζεστε. Η κακία του Σκορπιού, που είναι ένα ζώδιο με αρνητική ενέργεια, ξεπερνά τα όρια και κάνει τους υπόλοιπους να τον κοιτούν με ανοικτό στόμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share