Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Τα πιο κλαψιάρικα ζώδια σε μια σχέση!

Με την πρώτη αφορμή κλαίνε!

16 Οκτωβρίου 2019 07:57
Τα πιο κλαψιάρικα ζώδια σε μια σχέση!

Μερικά ζώδια δύσκολα μπορούν να διατηρήσουν την ψυχολογιά τους, αφού με τον πρώτο καβγά θα πατήσουν το κλάμα, και θα αναστατωθούν!

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το ελάττωμα του κάθε ζωδίου σε μια σχέση;

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού πέφτουν συχνά σε ερωτική απογοήτευση, κάτι που δεν τους επιτρέπει να διαχειριστούν με τη λογική, και διατράσσουν την σχέση τους. Με την πρώτη αφορμή, απογοητεύονται και σπάνε ψυχολογικά, ξεσπώντας σε κλάματα!

Καρκίνος:

Τα πιο κλαψιάρικα ζώδια σε μια σχέση!

Αυτό το ζώδιο, όχι μόνο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί και στην πρώτη θέση. Τα αισθήματά του είναι τόσο δυνατά που συχνά νιώθει να τον πνίγουν. Η ντίβα του ζωδιακού, ό,τι και να συμβεί χωρίς να συμφωνεί, το λαμβάνει ως μία απόρριψη. Όταν, μάλιστα, τα πρώτα μαύρα σύννεφα έρθουν στη σχέση, πολύ γρήγορα θα επισκιάσουν και τον εσωτερικό του κόσμο. Θα πέσουν στα πατώματα, θα βάλλουν τα κλάματα, θα γκρινιάξουν και θα νιώσουν πως ο άλλος παίζει μαζί τους ή δεν καταλαβαίνει τα συναισθήματά τους για τον πιο απλό λόγο.

Σκορπιός:

Τα πιο κλαψιάρικα ζώδια σε μια σχέση!

Έκρηξη, πάθος, ένταση είναι μονάχα μερικές λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν το πώς θα είναι η σχέση με το συγκεκριμένο ζώδιο. Από την πρώτη κιόλας φορά που θα τσακωθεί με τον σύντροφό του, θα αντιδράσει υπερβολικά, θα νευριάσει και θα δακρύσει, αφού θα νιώσει πως ήρθε και το τέλος του έρωτά του. Το ταίρι του θα πρέπει να οπλιστεί με μεγάλη υπομονή, αφού συχνά θα νιώθει, ότι βγαίνει με μία περσόνα του κινηματογράφου.

Τοξότης:

Τα πιο κλαψιάρικα ζώδια σε μια σχέση!

Όσο και να παίρνει τη ζωή χαλαρά και να του αρέσει να περνά όμορφα, αν ερωτευτεί μπορεί να κολλήσει τόσο πολύ, που όλα θα γυρίζουν πια γύρω από τον σύντροφό του. Το ελεύθερο πουλί του ζωδιακού, όχι μόνο θα κάνει πέρα τη μοναξιά μόλις γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, αλλά θα πάρει τόσο σοβαρά τη σχέση του, που θα τρώγεται διαρκώς με τα ρούχα του. Το δράμα θα γίνει το δεύτερο όνομά του, αφού εδώ που τα λέμε, ακόμη και να μην έχει συμβεί κάτι τραγικό, πάντα επιζητά την προσοχή από τους άλλους.

Ποια είναι τα 3 ζώδια που είναι γεννημένα καλλιτέχνες;

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι είμαστε καλλιτέχνες. Άλλος ζωγραφίζει φανταστικά πάνω στο λευκό καμβά, άλλος γράφει αριστουργήματα και άλλος φτιάχνει το πιο μερακλίδικο παστίτσιο.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια που δεν έχουν τύψεις όσο άσχημα κι αν φερθούν!

Όλα είναι τέχνη εξάλλου, αρκεί να το δεις έτσι. Αλλά όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ, υπάρχουν εκείνοι που ξεχωρίζουν περισσότερο λόγω αυθεντικής καλλιτεχνικής φύσης. Ας πούμε ότι είναι αυτά τα ζώδια που δε θα μπορούσαν να γίνουν λογιστές ή εφοριακοί. Είναι οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για να κάνουν τον κόσμο λίγο πιο όμορφο.

Ταύρος

Δε θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το ζώδιο που έχει για Κυβερνήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να λειτουργείς πιο πρακτικά και δε σε αφήνει. Η Αφροδίτη εκπροσωπεί την ομορφιά, την αγάπη, την απόλαυση και τις ηδονές της ζωής. Ο Ταύρος τα εκπροσωπεί όλα επάξια και μέσα σε αυτά προσθέτει την πολυτέλεια και την καλαισθησία. Εννοείται ότι επιλέγει με κλειστά μάτια την ποιότητα αντί της ποσότητας, εκτός αν θέλει να γίνει πλούσιος (πράγμα αρκετά πιθανό για έναν Ταύρο). Μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός τραγουδιστής ή να διοργανώνει καλλιτεχνικά και πρωτοποριακά events.

Λέων

Τι θα κάναμε χωρίς το Λέοντα; Με τον πλανήτη Ήλιο να λαμποκοπά πάνω από το κεφάλι του, είναι ένα ζώδιο που θα βρεις πολύ συχνά στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι άδικα. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζονται με τους πιο δημιουργικούς τρόπους, και συνήθως το κάνουν μέσα από τις τέχνες. Θέλει να βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής, και το πετυχάινει για τους σωστούς λόγους. Μπορεί να το παρακάνει και να γίνεται πιο δραματικός από όσο χρειάζεται; Ναι φυσικά, αλλά για αυτό γίνεται εξαιρετικός ηθοποιός.

Ιχθύς

Τι να πεις για αυτήν την περίπτωση; Αστρολογικά μιλώντας, ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και του υποσυνείδητου και όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με τις τέχνες, τις ταινίες και τη μουσική. Ας πούμε ότι είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη και πιο δημιουργική φαντασία και είναι εκείνοι που έχουν τις πιο ιδιαίτερες ιδέες. Είναι οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες αλλά και οι ζωγράφοι που δημιουργούν τους πιο σουρεάλ πίνακες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share