Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Πόσο ταιριάζουν ο σκορπιός με τον υδροχόο;

Μήπως είναι ένας συνδυασμός "φωτιά";

15 Σεπτεμβρίου 2019 18:44
Πόσο ταιριάζουν ο σκορπιός με τον υδροχόο;

Πόσο ταιριάζουν ο σκορπιός με τον υδροχόο; Το Athensmagazine.gr κάθε μέρα ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πάντα για τα ζώδια και όλους τους συνδυασμούς! Πόσο καρμική μπορεί να είναι η σχέση ενός σκορπιού με έναν υδροχόο;

Η σχέση σας είναι επαναστατική, εκρηκτική, παθιασμένη και οι εξελίξεις ανάμεσά σας ρέουν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, γιατί είστε και οι δύο άνθρωποι επαναστατικοί που ζείτε έντονα τη ζωή σας.

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Σκορπιού φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, παθιασμένος, επίμονος και επίμονος. Είσαι αφοσιωμένος στους ανθρώπους που αγαπάς, όμως θέλεις να τους ορίζεις, να τους ελέγχεις και να έχεις εσύ την κυριαρχία για την εξέλιξη της σχέσης σας. Η ανάγκη σου για επιβολή μπορεί κάποιες στιγμές να σου κοστίζει, το σημαντικό όμως είναι ότι είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς μπορείς να το κατακτήσεις. Έχεις ευαισθησίες, έστω και αν κάποιες στιγμές προσπαθείς να τις κρύψεις. Λειτουργείς καχύποπτα και επιφυλακτικά και δεν είναι εύκολο για κάποιον να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Αναλύεις, σκέφτεσαι, ερευνάς και θέλεις πάντα να φτάνεις στην ουσία των πραγμάτων, δεν στέκεσαι ποτέ στην επιφάνεια αλλά μπαίνεις στο βάθος κάθε υπόθεσης.

Ζώδια σκορπιός υδροχόος

Ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχεις και τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου. Οι απαιτήσεις σου είναι πολλές, όμως εκτιμάς, σέβεσαι και δίνεσαι ολοκληρωτικά στους ανθρώπους που αγαπάς. Μάλιστα πολλές φορές τους καταπιέζεις κιόλας με την υπερβολική συναισθηματική σου δοτικότητα αλλά και τις ζήλιες σου. Δεν αντέχεις το ψέμα, την απόρριψη και το παρασκήνιο, αν και από την πλευρά σου πολλές φορές κινείσαι με μυστικότητα. Αν σε προδώσουν, θα φροντίσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, αποδεικνύοντας πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο …

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις. Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον. Αδιαφορεί για ηλικιακά, χιλιομετρικά χάσματα, ίσα – ίσα που του αρέσει να τα γκρεμίζει προκειμένου να απολαύσει τον έρωτά του! Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους! Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!

Η σταθερότητα, η επιμονή και η υπομονετικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητας και των δύο, τα οποία σας βοηθούν και σας στηρίζουν για να μπορείτε να διατηρείτε τη σχέση σας δυνατή στο χρόνο. Ωστόσο η ανυποχώρητη στάση αλλά και το πείσμα που διαθέτετε και οι δύο, μπορεί να έχει κόστος, στη πορεία του δεσμού σας. Δίνεται ο ένας στον άλλον αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη, αλλά μέσα από αυτή τη σχέση αισθάνεστε ότι χάνετε μία πλευρά του εαυτού σας. Εσύ φίλε μου Σκορπιέ θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να βάζει εσένα ως προτεραιότητα της ζωής του και δεν μπορείς να κατανοήσεις την αυθόρμητη, επιπόλαιη αλλά και υπερκοινωνική συμπεριφορά του Υδροχόου, που δεν σου δίνει αυτά που θα θελες για να μπορέσεις να τον εμπιστευτείς! Από την άλλη πλευρά ο Υδροχόος κοντά σου, νιώθει ότι περιορίζεται, ότι εγκλωβίζεται και ότι πιέζεται γιατί με την στάση σου είναι σαν να τον καταδιώκεις!

Η έλξη, ο ερωτισμός και μαγνητισμός μεταξύ σας είναι μεγάλος, τα προβλήματα όμως που δημιουργούνται ανάμεσά σας, ακόμα και αν είναι μικρά έχετε και οι δύο την τάση να τα μεγαλοποιείται!

Και όμως τα άστρα επηρεάζουν το... «μέγεθος»! Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια!

Ζώδια μέγεθος ζυγός αιγόκερως υδροχόος

Τα ζώδια το λένε καθαρά: Αυτοί είναι οι τρεις πιο προικισμένοι άντρες. Τι προκαλεί κατάθλιψη σε κάθε ζώδιο;

Ότι η φύση ευθύνεται για όλα τα μεγέθη που μας αφορούν κι ότι ο ουρανός και τα άστρα ακόμη επιστρατεύθηκαν την ώρα που εκείνη μοίραζε εκατοστά.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο προικισμένοι άντρες του ζωδιακού;

Ζυγός: Σε κάποια άλλα ζώδια μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στο Ζυγό όχι. Είναι και ανατομικά προικισμένος και ακούραστος και εξαιρετικά ερωτικός. Επίσης οι Ζυγοί έχουν μια πηγαία τάση να είναι αρρενωποί, να σε ξεσηκώνουν με τη μυρωδιά του σώματός τους και να θέλεις να κρυφτείς στην αγκαλιά τους για πάντα.

Αιγόκερως: Άξιος και ο Αιγόκερως έχει αβαντάζ όχι μόνο στο μέγεθος αλλά και στο σχήμα αφού τα προσόντα του εκτός από μεγάλα αξιολογούνται και ως όμορφα. Συνυπολογίζοντας και το ότι είναι αποτελεσματικά, τα άστρα εξάντλησαν την αγάπη τους στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Υδροχόος: Συνήθως νέος, ωραίος και με μεγάλο πέος. Αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία τους απομένει το μεγάλο πέος το οποίο μάλιστα δε χρειάζεται να χειριστούν και με ιδιαίτερα skills, κάνει δουλειά αυτόματα όπως ένα πυροβόλο όπλο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share