Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια του

20 Νοεμβρίου 2020 07:37
Τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας απολάμβανε μία εκπληκτική καταιγίδα στον σκοτεινό ουρανό και πήρε την κάμερα του και άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο. Επίσης, ένας αστρονόμος καταγράφει περίεργες κινήσεις, με μια κάμερα, μπροστά από την επιφάνεια της σελήνης!

Όταν, πολύ αργότερα, κάθισε να το ξαναδεί πρόσεξε κάτι παράξενο. Φωτεινά κομμάτια έπεφταν από τον ουρανό. Ο υπολογιστής του «πήρε φωτιά» στην προσπάθειά του να κάνει αναλύσεις και τελικά να μας δώσει το video που πραγματικά είναι αξεπέραστο και δεν νομίζουμε πως υπάρχει όμοιό του:

Φωτογράφος ζουμάρει με την κάμερά του στον ουρανό και παθαίνει σοκ! Δείτε τι κατέγραψε (Video)

Απίστευτες εικόνες κατόρθωσε να καταγράψει με την κάμερά του φωτογράφος από την Αυστραλία, ο οποίος φημίζεται για τις επιτυχίες του.

Στρέφοντας την κάμερά του προς τον ουρανό, είχε όλη την τύχη με το μέρος του καταγράφοντας από πολύ... κοντά μια φανταστική βροχή μετεώρων. Ενώ, λίγους μήνες αφού είχε μετακομίσει στο νέο της σπίτι μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο. Μόλις δείτε τι κατέγραψε με την κάμερά της θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Δείτε το βίντεο:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να προσέχει το μωρό της - Μόλις είδε αυτό που βρισκόταν δίπλα του της κόπηκαν τα πόδια

Η Μαρίτσα Κίμπουλς κοίταξε την κάμερα ενδοεπικοινωνίας για να δει πως είναι το μωράκι της ενώ κοιμόταν και τότε είδε κάτι που την έκανε να ουρλιάξει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι ανατριχιαστικό, δείτε εδώ τι κατέγραψε μια κάμερα σε ένα νοσοκομείο.

Δίπλα του, υπήρχε μια φιγούρα ενός «διάφανου» μωρού. Τότε γεμάτη τρόμο, πήγε στο δωμάτιο του μωρού και διαπίστωσε πως αυτό που είδε στην κάμερα, ήταν το προστατευτικό κάλυμμα στα σεντόνια, το οποίο είχε ξεχάσει να βγάλει ο σύζυγός της.

Έτσι αυτό με το φως της κάμερας, φάνηκε σαν ένα... φάντασμα! Η ίδια μοιράστηκε τις φωτογραφίες της στο Facebook, γράφοντας τι συνέβη και... κράζοντας τον άντρα της.

κάμερα φάντασμα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share