Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Κάμερα ασφαλείας σε νοσοκομείο κατέγραφε ένα καροτσάκι όταν ξαφνικά έγινε κάτι ανατριχιαστικό

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

27 Οκτωβρίου 2020 17:28
Κάμερα ασφαλείας σε νοσοκομείο κατέγραφε ένα καροτσάκι όταν ξαφνικά έγινε κάτι ανατριχιαστικό
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μια κάμερα ασφαλείας σε ένα νοσοκομείο κατέγραψε κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, όπως και το βίντεο από μια κάμερα που τοποθέτησε ένας πατέρας για να παρακολουθήσει το γιο του.

Το επίμαχο βίντεο δείχνει την αναπηρική καρέκλα να κυλάει στην είσοδο του Ινστιτούτου Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας στο Σαντιγκάρ της Ινδίας.

Η καρέκλα ήταν στην είσοδο όταν ξαφνικά άρχισε να κινείται προς τα εμπρός, πέρασε μια ράμπα και έφτασε μέχρι τον κήπο.

Ο φύλακας ασφαλείας Μανόχ Κουμάρ ήταν αυτός που παρακολούθησε το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και φυσικά τρόμαξε.

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο πυροδότησε ένα κύμα από εικασίες του νοσοκομειακού προσωπικού με πολλούς να λένε ότι την αναπηρική καρέκλα την μετακίνησε ένα φάντασμα που ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Είδαν στην κάμερα έναν άντρα να μπαίνει στην αυλή τους - Αυτό που τους έκλεψε δεν έχει προηγούμενο

Οι κάμερες ασφαλείας σε ένα σπίτι είναι απαραίτητο αντικείμενο καθώς μπορεί να αποκαλύψουν πολλά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας πίστευε πως η κάμερα του είχε χαλάσει και την άφησε ανοιχτή. Σίγουρα όμως αυτό που κατέγραψε η συγκεκριμένη κάμερα δεν έχει προηγούμενο.

Στο στόχαστρο αγνώστου μπήκε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο αυτό που ήθελε δεν ήταν χρήματα ή κάποιο αντικείμενο αξίας, αλλά ένα… απλωμένο παντελόνι τζιν.

Το περίεργο και πρωτοφανές περιστατικό καταγράφτηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Οι κινήσεις το αγνώστου φανερώνουν πως η πράξη του ήταν προμελετημένη, αφού αμέσως κατευθύνθηκε στο τζιν, δίχως να κοιτάξει τι άλλο υπάρχει γύρω του.

50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε (photo)

Μια 50χρονη έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο καθώς ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος. Επίσης, ένας 34χρονος Πακιστανός πιάστηκε από κάμερα κινητού να κάνει κάτι το αρρωστημένο με τις κότες του

50χρονη έβαλε κάμερα στον τάφο του άντρα της

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share