Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαθητές έκαναν έκπληξη για τα Χριστούγεννα στον παλιό τους δάσκαλο! Η αντίδραση του θα σας συγκινήσει!

Τι επέλεξαν να κάνουν οι πρώην μαθητές του;

12 Δεκεμβρίου 2019 17:07
Μαθητές έκαναν έκπληξη για τα Χριστούγεννα στον παλιό τους δάσκαλο! Η αντίδραση του θα σας συγκινήσει!

Ένας μοναχικός συνταξιούχος έπεσε στα δάκρυα χθες το βράδυ όταν οι μαθητές του έφεραν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και τραγουδούσαν την "Άγια Νύχτα" στην πόρτα του σπιτιού του. Έτσι γιόρτασε και εκείνος τα Χριστούγεννα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω!

Άλλη μια συγκινητική ιστορία Χριστουγέννων, έχει να κάνει με ένα αγόρι που έπασχε από καρκίνο. Την μαγεία των Χριστουγέννων πρέπει να την βιώνουν όλοι, και μια ολόκληρη γειτονιά τα έφερε πρόωρα για χάρη του! Η ιστορία με τον ηλικιωμένο που δεν ένιωθε μοναχικά τα Χριστούγεννα ραγίζει καρδιές.

Ο Τέρρενς, 78 ετών, ένιωσε μια εορταστική ευθυμία στο σπίτι του στο Oldham, Greater Manchester, από τους οικοδεσπότες του BBC Breakfast Νταν Γουόλκερ και τους μαθητές του Oldham College.

Τον επισκέφτηκαν αφού αφηγήθηκε νωρίτερα σε τηλεοτπική εκπομπή πως αγωνίζεται με τη μοναξιά και δεν είχε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι.

Ο κ. Γουόλκερ τον εξέπληξε στην μπροστινή πόρτα και του μίλησε πριν φωνάξει τέσσερις φοιτητές από το κοντινό κολέγιο, ένας από τους οποίους μετέφερε το δέντρο.

Ο Τέρενς σηκώθηκε από την καρέκλα του για να πει γεια, αλλά ξέσπασε σε κλάματα και δάκρυα καθώς τους χαιρέτησε ξεχωριστά και έπρεπε να βγάλει ένα χαρτομάντηλο από την τσέπη του καθώς τον παρηγορούσαν.

Αφού οι μαθητές τελείωσαν τη διακόσμηση του δέντρου, ο κ. Γουόλκερ τον πήγε στη μπροστινή του πόρτα όπου η χορωδία του κολλεγίου τραγουδούσε την Άγια Νύχτα, κάτι που τον έκανε και πάλι να κλάψει.

Ο Τέρενς δήλωσε στο BBC Breakfast: "Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι την Ημέρα των Χριστουγέννων πήγαινα στην μητέρα γιατί πάντα έφτιαχνα ένα γεύμα γι 'αυτήν".

«Πάντα της έπαιρνα μικρά πράγματα, όπως τα τσιγάρα και όλα αυτά, και τα μάζευα όλα τα Χριστούγεννα και τα βάζα σε μια μαξιλαροθήκη για εκείνη".

Δείτε στο Athensmagazine.gr το συγκινητικό βίντεο!

Ένα άρρωστο αγοράκι κοιτάει έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου...Η συνέχεια θα σας συγκινήσει!

Οι ασθένειες μπορούν να καταρρακώσουν την ψυχολογία ενός ανθρώπου και πόσο μάλλον ενός μικρού παιδιού που δίνει μάχη για την ζωή του, και μπαίνει από αυτή την τρυφερή ηλικία στα δύσκολα. Το βίντεο με το αγοράκι παρακάτω θα σας συγκινήσει...

Τα παιδιά που παλεύουν για την ζωή τους είναι πιο συνηδειτοποημένα και συγκινούν με τις αντιδράσεις και τις επιθυμίες τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ένα παιδάκι που έδινε μάχη με τον καρκίνο, και ως τελευταία του επιθυμία επέλεξε να θαφτεί μαζί με την μητέρα του. Η περίπτωση του ήταν διαφορετική από το παιδί στο βίντεο παρακάτω.

Όταν ένας μικρό αγόρι με μια σπάνια ασθένεια εισήχθη στο νοσοκομείο, έπαψε να χαμογελάει, μέχρι που είδε 70.000 φιλάθλους ποδοσφαίρου να τον χαιρετάνε!

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Γουάιτ Χέμφιλ, ο οποίος έχει μία σπάνια ανοσολογική διαταραχή, εισήχθη στο University of Iowa Stead Family Children’s Hospital, όπου οι τελευταίοι όροφοι του νοσοκομείου έχουν θέα το στάδιο Kinnick, το σπίτι των Hawkeyes. Ο μικρούλης παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα από τα παράθυρα του νοσοκομείου.

Όμως κάποια στιγμή, οι φίλαθλοι γύρισαν προς το νοσοκομείο και χαιρέτησαν όλοι μαζί το μικρό αγόρι!

Ο Γουάιτ χαμογέλασε όταν είδε το πλήθος να τον χαιρετάει και η αντίδρασή του καταγράφηκε στη φωτογραφική μηχανή της μητέρας του,Χίλαρι, η οποία την ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook.

Έγραψε: “Πρώτη φορά χαμογέλασε από τότε που ήρθαμε εδώ. Ένιωσε τόσο ξεχωριστός! Ευχαριστούμε όλους όσους χαιρέτησαν!”

Από τότε, οι 70.000 φίλαθλοι συνηθίζουν σε κάθε παιχνίδι να χαιρετάνε τους ασθενείς του νοσοκομείου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν μια γυναίκα ανάρτησε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook το εξής: “Νομίζω ότι θα πρέπει το Kinnick να χαιρετάει τα παιδιά του νοσοκομείου για ένα λεπτό κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού” και υιοθετήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, σύμφωνα με το KCRG-TV9

Ο μπαμπάς του αγοριού, ο Μπράτον, είπε: “Τραβήξαμε το κρεβάτι του και το βάλαμε δίπλα στο παράθυρο. Μόλις είδε τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν, χαμογέλασε. Του είπαμε: “Θα σε χαιρετήσουν! Για κοίτα, τώρα θα σε χαιρετήσουν!” Και τότε οι φίλαθλοι, γύρισαν προς το νοσοκομείο και σήκωσαν τα χέρια και χαιρετούσαν για 10 με 15 λεπτά.

“Έχει γίνει τόσο σκληρός μετά από όλα όσα έχει περάσει,” είπε η μητέρα του. “Έβλεπα πόσο κουρασμένος ήταν και όταν είδε τους φιλάθλους να τον χαιρετάνε, έλαμψε αμέσως το πρόσωπό του!”

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share