Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

5χρονο αγοράκι βγαίνει στο παράθυρο του αυτοκινήτου για να φωτογραφίσει αυτό το λιοντάρι - Αμέσως μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Απίστευτο!

8 Δεκεμβρίου 2019 09:10
5χρονο αγοράκι βγαίνει στο παράθυρο του αυτοκινήτου για να φωτογραφίσει αυτό το λιοντάρι - Αμέσως μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

5χρονο αγοράκι βγαίνει από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να φωτογραφίσει το λιοντάρι. Αμέσως μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό...

Πηγαίνοντας σε ένα αφρικανικό σαφάρι μοιάζει σαν περιπέτεια! Αλλά υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν κοντά κυκλοφορούν άγριοι θηρευτές.

Η αφρικανική άγρια ​​φύση είναι πιο επικίνδυνη από ό, τι φαντάζονται οι επισκέπτες. Αυτό έζησε από κοντά μια ομάδα τουριστών που έβγαζε φωτογραφίες δίπλα σε άγρια λιοντάρια, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ενώ φωτογράφιζαν τα λιοντάρια που φαίνονταν να ξεκουράζονται ληθαργικά σε απόσταση μερικών μέτρων από τα αυτοκίνητά τους, πολλοί επιβάτες κατέβασαν τα παράθυρά τους για να τα βλέπουν καλύτερα.

Ξαφνικά το τεράστιο αρσενικό λιοντάρι που ήταν ξαπλωμένο πιο κοντά στα αυτοκίνητα, ενοχλημένο από τους τουρίστες σηκώθηκε και άφησε ένα βρυχηθμό που τρόμαξε τους τουρίστες. Πιθανόν το αρσενικό λιοντάρι έδειχνε την κυριαρχία του στο εθνικό πάρκο άγριας ζωής.

Οι κανόνες του πάρκου ορίζουν ότι δεν πρέπει να προεξέχει κανένα μέρος του σώματος από ένα όχημα, συμπεριλαμβανομένων του παραθύρου ή της ηλιοροφής, εκτός από καθορισμένες περιοχές.

Μια τουριστική εταιρεία, η Kruger Sightings, μοιράστηκε στη σελίδα της στο YouTube το παρακάτω βίντεο για να προειδοποιήσει το κοινό. Όλοι οι τουρίστες πρέπει να παραμένουν στα οχήματά τους ανά πάσα στιγμή.

Αν ένα λιοντάρι έκανε επίθεση σε ένα όχημα όπου το παράθυρο ήταν κατεβασμένο, δεν θα υπήρχε χρόνος για να αντιδράσετε ή να προστατευτείτε. Αυτό είναι κάτι που οι τουρίστες στο παρακάτω βίντεο προφανώς δεν σκέφτονται.

Η έκβαση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη από ένα δυνατό βρυχηθμό του λιονταριού!

Ιπποπόταμος αναζητά νερό και πέφτει πάνω σε 5 λιοντάρια: Η συνέχεια; Σοκαριστική!

Oι μάχες στο ζωϊκό βασίλειο προκαλούν δες και ανατριχίλα! Όπως και αυτή ανάμεσα σε έναν ιπποπόταμο και 5 λιοντάρια! Ποιος πιστεύετε ότι κερδίζει;

Συγκεκριμένα Νερό αναζητούσε ο ιπποπόταμος που είχε τραυματιστεί σε σύγκρουση με άλλον ιπποπόταμο, όταν τον εντόπισαν δύο λιοντάρια που βρίσκονταν κοντά σε νερό. Επιτίθενται και όταν ο ιπποπόταμος τους απωθεί καλούν ενισχύσεις και εμφανίζονται τρεις λιονταρίνες,

Το σοκαριστικό βίντεο τραβήχτηκε σε πάρκο στη Νότια Αφρική από 28χρονο φύλακα, που όπως τονίζει στην περιγραφή, πρόκειται για πρωτόγνωρο θέαμα, πιο πρωτόγνωρο και από την μάχη λιονταριού με πύθωνα!

Τα θηρία ορμούν στην πλάτη του τραυματισμένου ζώου που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να φθάσει στο νερό. Όμως ο ιπποπόταμος είναι αποφασισμένος να ζήσει και με γενναιότητα δείχνει τα δόντια του στα πέντε λιοντάρια απωθώντας τα όλα και καταφέρνει να πιει νερό με την ησυχία του καθώς μετά την ήττα τα λιοντάρια αποχωρούν.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε! (video)

Μόλις δείτε τι συμβαίνει όταν αυτό το λιοντάρι πλησιάζει στο παράθυρο την γάτα θα κλάψετε! Δεν γίνεται...

Συγκεκριμένα ο βουνίσιο λιοντάρι που είναι γνωστό και ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική πίσω από το Jaguar. Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό λιοντάρι, το οποίο σε οποιαδήποτε μάχη βγαίνει νικητής, όπως και κόντρα σε γκνου!

Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά.

Συνήθως είναι πιο δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η μικρή γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα κλάψετε από τα γέλια:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share