Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε! (video)

Θα μείνετε παγωτό!

6 Δεκεμβρίου 2019 07:10
Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε! (video)

Μόλις δείτε τι συμβαίνει όταν αυτό το λιοντάρι πλησιάζει στο παράθυρο την γάτα θα κλάψετε! Δεν γίνεται...

Συγκεκριμένα ο βουνίσιο λιοντάρι που είναι γνωστό και ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική πίσω από το Jaguar. Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό λιοντάρι, το οποίο σε οποιαδήποτε μάχη βγαίνει νικητής, όπως και κόντρα σε γκνου!

Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά.

Συνήθως είναι πιο δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η μικρή γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα κλάψετε από τα γέλια:

Ήπιε ναρκωτικά και έπεσε στο κλουβί με τα λιοντάρια. Όταν μάθετε τι έγινε μετά θα μείνετε άφωνοι!

Μείναμε με ανοιχτό το στόμα όταν είδαμε έναν άνδρα, ο οποίος είχε πιει ναρκωτικά, να μπαίνει στο κλουβί με τα λιοντάρια.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας, εθισμένος στα ναρκωτικά, μπήκε στον χώρο εγκλεισμού ενός λιονταριού στον ζωολογικό κήπο της Ταϊβάν. Μάλιστα, έχει ξαναγίνει ένα σοκαριστικό περιστατικό με λιοντάρια, πριν μερικούς μήνες στην Αίγυπτο, με πρωταγωνιστή και... θύμα έναν θηριοδαμαστή!

Τότε συνέβη κάτι τρομακτικό. Ευτυχώς όμως, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου κατάφερε να ηρεμήσει τα λιοντάρια χωρίς να του κάνουν κακό. Ο άντρας κατάφερε να σωθεί και να μπει για αποτοξίνωση. Πλέον είναι καθαρός και μένει μακριά από τα ναρκωτικά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share