Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκινεί η τελευταία επιθυμία ενός παιδιού με καρκίνο: " Θάψτε με στο φέρετρο δίπλα στην μαμά μου"!

Ραγίζει καρδιές!

11 Δεκεμβρίου 2019 16:17
Συγκινεί η τελευταία επιθυμία ενός παιδιού με καρκίνο:

Συγκινεί τους πάντες η τελευταία επιθυμία ενός 7χρονου αγοριού που έπασχε από καρκίνο. Το μόνο που ζήτησε ήταν να ταφεί μέσα στο φέρετρο που βρίσκεται η μητέρα του, ώστε εκείνη να τον προσέχει στον παράδεισο!

Ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο είναι πολύ σκληρός και λίγοι βγαίνουν νικητές. Μάθημα ζωής δίνει μια 25χρονη κοπέλα που κατάφερε να το ξεπεράσει και οι δυσκολίες της έκαναν να ξανασκεφτεί από την αρχή την αξία της ζωής. Δυστυχώς, η ιστορία του του Φίλιπ Κουάνσι δεν έχει την ίδια κατάληξη.

Ο μικρός από το Essex νοσηλευόταν στο Great Ormond Street Children’s Hospital του Λονδίνου. Η χημειοθεραπεία και η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία.

Ο καρκίνος εξαπλώθηκε και το 7χρονο παιδί έκανε μια τελευταία έκκληση στο κοινό, την τελευταία επιθυμία του: Να ταφεί δίπλα στη μητέρα του, που πέθανε από καρκίνο όταν ήταν δύο ετών.

Ο πατέρας του, Πίοτρ προσπάθησε να συγκεντρώσει 6.500 λίρες, για να μπορέσει να προχωρήσει στην εκταφή της γυναίκας του Αγνκιέσκα και την ταφή της μαζί με τον Φίλιπ στην Πολωνία.

«Λέει πως είμαι ο άγγελός του, που τον προσέχει εδώ, και πως η μητέρα του θα τον φροντίζει όταν θα είναι στον παράδεισο» δηλώνει . «Δεν ξέρω πόσο καλά θυμάται τη μητέρα του καθώς ήταν τόσο μικρός όταν πέθανε, αλλά επισκέφθηκε τον τάφο της όταν ήταν αρκετά καλά για να μπορεί να της μιλήσει. Ο Φίλιπ θέλει να ταφεί με τη μητέρα του κι έτσι πρέπει να οργανώσουμε την εκταφή της και μετά την κηδεία του μαζί της. Θέλει να τον φροντίζει εκείνη. Εγώ θα μπορώ να πάρω μόνο τον Φίλιπ μαζί μου στην Πολωνία. Η θετή του μητέρα και τα αδέλφια του θα πρέπει να μείνουν στη Βρετανία, δεν έχω τα μέσα να πληρώσω για τη μετακίνηση όλων τους».

Όσο αφορά την εξέλιξη της ασθένειας του μικρού είπε:

«Χάσαμε κάθε ελπίδα, όταν οι γιατροί μας είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά να ανακουφίσουν τον πόνο του» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του, «μου ραγίζει την καρδιά να τον βλέπω.

Ξέρει πως πεθαίνει και πως κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτόν. Ξέρει πως δεν του μένει πολύς χρόνος. Κι εγώ το ξέρω».

Ένας μπαμπάς έβγαλε φωτογραφία την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που έκανε χημιοθεραπείες...Ραγίζει καρδιές!

Ένας πατέρας φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του με καρκίνο, που είχε υποβληθεί σε χημιοθεραπείες, και ως συνέπεια έχασε όλα τα μαλλιά της. Το μήνυμα που περνάει είναι άκρως συγκινητικό!

Δείτε επίσης: Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

"Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.” Αυτή ήταν η λεζάντα κάτω από μια σπαρακτική φωτογραφία ενός μπαμπά από την Αυστραλία, του Άντριου Μπράουν Brown για την 7χρονη Χάλει.

Αυτό το γενναίο κοριτσάκι έχει να αντιμετωπίσει κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει: χημειοθεραπείες, η μία μετά την άλλη, για έναν καρκινικό όγκο που άρχισε από τη μύτη της.

Ο καρκίνος είναι μια τρομακτική διάγνωση σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον σε αυτή την τρυφερή ηλικία!

Οι σπαρακτικές φωτογραφίες της Χάλει καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της δείχνουν την οδυνηρή μεταμόρφωση ενός υγιούς κοριτσιού σε ένα παιδί που παλεύει σ’ αυτή τη μάχη.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Άντριου Μπράουν μπήκε στο Facebook για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έμελλε να έχει τεράστια απήχηση.

Στην φωτογραφία η οποία απαθανατίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είναι η μόλις 7 ετών κόρη του, η Χάλει, που σηκώνει το τεράστιο βάρος της θεραπείας του καρκίνου.

Η φωτογραφία δείχνει την τελευταία όμορφη μακριά βλεφαρίδα της Χάλει , και η λεζάντα από κάτω λέει, “Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.”

Η Χάλειέχει υποστεί τις σκληρές χημειοθεραπείες για μήνες τώρα, είπε στο Kidspot και είχε αρχίσει σιγά-σιγά να χάνει τα μαλλιά από το κεφάλι της.

Ακόμη και οι μακριές της βλεφαρίδες εξαφανίστηκαν, αλλά μια εντυπωσιακά μεγάλη βλεφαρίδα της Χάλει παρέμεινε.

Οι νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου σχολίασαν το πόσο όμορφες ήταν, και πόσο απίστευτο ήταν ότι διήρκησαν περισσότερο από τα μαλλιά της για τόσο πολύ καιρό.

Κατόπιν, ανέφερε στους γονείς της πως υπήρχε κάτι στο μάτι της, και συνειδητοποίησαν ότι οι βλεφαρίδες της έπεφταν μια- μια.

Οι γονείς της, είχαν την πρώτη ανησυχία για το κοριτσάκι τους, τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν παρατήρησαν ότι τα μάτια της άρχισαν να αλληθωρίζουν.

Την πήγαν στο γιατρό, όπου ανακαλύφθηκε ότι η ρίζα του προβλήματος ήταν μια μεγάλη καρκινική μάζα που μεγάλωνε μέσα στη μύτη της.

Περίμεναν με κομμένη την ανάσα για εβδομάδες πριν οι γιατροί μπορέσουν να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν καρκίνος του εγκεφάλου. Τα καλά νέα είναι ότι ο καρκίνος του μαλακού ιστού που πλήττει τη Χάλει έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τον καρκίνο του εγκεφάλου.

“Η Χάλει είναι πολύ ντροπαλή. Οι πιο πολλοί γιατροί και οι νοσοκόμες, ακόμα δεν έχουν ακούσει καν τη φωνή της και είμαστε τέσσερις μήνες εδώ,” δήλωσε ο πατέρας συγκινημένος για το κοριτσάκι του.

Παρόλο που είναι ήσυχη, η Χάλει είναι δυνατή και αντέχει τα σκαμπανεβάσματα των θεραπειών.

Τα καλά νέα είναι πως η εντατική ακτινοβολία και οι χημειοθεραπείες της Χάλει φαίνεται να έχουν κάνει δουλειά: Ο όγκος της έχει αρχίσει να συρρικνώνεται!

Ευχόμαστε,η Χάλει να γύρισε γερή και υγιής στο ζεστό της σπίτι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share